Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postala viralni hit

Finska premijerka oduševila modnom kombinacijom u kojoj se pojavila na glazbenom festivalu

SAMAK summit in Stockholm
Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS
1/7
16.08.2022.
u 23:00

Sanna Marin velika je ljubiteljica glazbenih festivala, a na Flow Music Festival u Helsinkiju došla je u blještavoj kratkoj haljini i čizmama.

Finska premijerka Sanna Marin (36) oduševila je sve te postala viralni hit nakon svog posjeta glazbenom festivalu. Marin je posebnu pažnju privukla modnom kombinacijom u kojoj se uputila na Flow Music Festivalu u Helsinkiju. Sanna je za ovu priliku odjenula blještavu kratku haljinu i čizme, a kombinaciji je dodala naočale te crnu torbicu. Pozirala je u društvu te se blago smiješila. Fotografiju možete pogledati OVDJE.

Prema pisanju stranih medija, haljina finske premijerke na internetu može se kupiti po cijeni od samo osam eura, odnosno oko 60 kuna. Ovaj glazbeni festival održao se u glavnom gradu Finske od 12. do 14. kolovoza. Riječ je o jednom od najpopularnijih urbanih europskih festivala, koji se organizira od 2004. godine, a uključuje različite glazbene žanrove: od indie rocka, soula i jazza, folka pa do suvremenih klupskih zvukova.

Inače, Sanna je velika ljubiteljica izlazaka i glazbenih festivala te ovo nije prvi put da je iznenadila javnost pojavljivanjem na jednom od njih. Prošlog mjeseca u kožnoj jakni i kratkim traper hlačicama te s čizmama došla je na Ruisrock festival u Turkuu u Finskoj. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar drug Joža
drug Joža
18:19 18.08.2022.

Super je. Šteta što nije naša premijerka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije