Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMKA KRUŽI MREŽAMA

Neodgovorno ponašanje u Sloveniji: Taksist izvukao muškarca iz auta pa ga ostavio da leži na cesti

Vozači Ubera u štrajku zbog neredovitih isplataplaća
Sanjin Strukic/PIXSELL
17.03.2023.
u 17:56

Mariborski taksist navodno je muškarca ostavio da leži na rubu ceste, a ubrzo su uslijedile i reakcije slovenske javnosti. O svemu je obaviještena i policija

Društvenim mrežama posljednjih se dana širi snimka iz Slovenije koja je zabilježila bizarni incident. Naime, mariborski taksist navodno je muškarca ostavio da leži na rubu ceste, a ubrzo su uslijedile i reakcije slovenske javnosti.

Cijeli incident snimio je specijalist hitne medicine dr. Andrej Hohnec. ''Sve što s nama ne valja. Dovezao, ostavio na cesti. Otišao. Gospodin je legao. Otišao sam pomoći i obavijestio policiju'', napisao je Hohnec. 

Policija u Sloveniji također je potvrdila kako su zaprimili dojavu o ovom događaju. ''Dolaskom na mjesto događaja policija je uočila muškarca na tlu ispred ulaza u parkiralište i dopratila ga do stana na njegovoj adresi u blizini'', pojašnjeno je za 24ur. Zasada nisu utvrđena obilježja prekršaja ili kaznenog djela, no još uvijek se prikupljaju izvješća vezana uz događaj.

Iz tvrtke Cammeo čiji je taksist ostavio muškarca još se nisu oglasili, ali zato su iz udruge Humanitarček objasnili kako nitko ne zaslužuje ovakav tretman. ''Od hipertenzivne krize, hipo- ili hiperglikemije, demencije, bilo kakve patologije mozga i tako dalje, ali čak i ako se netko onesvijesti od alkohola – ako ga već primite u taksi – je li to način da ga samo ostavite da leži tlu?'', zapitali su se. 

>> VIDEO Miletić: Kolegica iz vladajućih primila me za ruku i rekla mi: 'Marine moj, mene je sram'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije