Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO NAM SPREMA VRIJEME

Nastavlja li se 'bablje ljeto'? Uživajte dok možete, stigla je mjesečna prognoza

Sunce
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/4
14.10.2018.
u 20:59

U nastavku tjedna malo niže temperature u unutrašnjosti, ali opet blizu 20°C.

Polovica je listopada, vrijeme je daleko od jesenskog, a mnogima se čini kao da je početak ljeta. Popularno ''bablje ljeto'' uljepšalo je posljednji tjedan, izvuklo ljude u parkove i na terase kafića, a očekivano smanjenje temperature doći će tek pred kraj mjeseca. 

Idućih dana i dalje nas očekuje većinom sunčano i iznadprosječno toplo vrijeme uz malo više oblaka u ponedjeljak, kada u zapadnim krajevima ponegdje može pasti i malo kiše, piše Zoran Vakula za HRT

I na Jadranu će također idućih dana biti pretežno sunčano i toplo. U ponedjeljak na sjevernom i srednjem dijelu oblačnije, ponegdje postoji mogućnost za malo kiše. U ponedjeljak će duž obale puhati prolazno jugo, zatim bura i sjeverozapadnjak

Jutarnje temperature  u ponedjeljak će se kretati od 5°C u unutrašnjosti do najviših 22°C, na Jadranu od 22 do 25 °C, dok će jutarnja biti između 7 i 10 °C

U nastavku tjedna malo niže temperature u unutrašnjosti, ali opet blizu 20 °C.

Foto: DHMZ

Na Jadranu će se temperature idućih dana zadržati oko 25 °C.

Foto: DHMZ

Uz ugodne temperature i lijepo vrijeme, dobra vijest je i odlična biometeorološka prognoza za Hrvatsku. 

Foto: DHMZ

Povoljne biometeorološke prilike će omogućavati dobar san i odmor noću te dobru koncentraciju i raspoloženje danju. Manje poteškoće bi mogli imati astmatičari i srčani bolesnici u jutarnjim satima u maglovitim područjima uglavnom uz rijeke i u gorskoj Hrvatskoj.

 

 

 

Komentara 4

NO
nogogaz
08:37 15.10.2018.

Najbolje i naj pozitivnije prognoze u lipoj nasoj su meteoroliske....za razliku od pada dionica, cinjenice da svaki 4 hrvat ispod nivoa siromastva, da nam vecina dice gladuje vise od dva puta sedmicno... Da padaju prognoze gospodarstvu, stabilnisti... Ali temperature ostaju visoke!!

DO
domagoj1492
23:07 14.10.2018.

Vakula je glavni redikul na HRTu. Potjerajte ga da vise ne lupa gluposti !!!

M3
Miške 3
05:53 15.10.2018.

Vakula je katastrofa, a nitko mu ništa ne može. Prognoza na HTV je predugačka i predosadna da se gleda do kraja. A prognostičarke, Bog nas sačuvaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije