Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO NAM SPREMA VRIJEME
Povratak na članak

Nastavlja li se 'bablje ljeto'? Uživajte dok možete, stigla je mjesečna prognoza

U nastavku tjedna malo niže temperature u unutrašnjosti, ali opet blizu 20°C.

Komentari 4

NO
nogogaz
08:37 15.10.2018.

Najbolje i naj pozitivnije prognoze u lipoj nasoj su meteoroliske....za razliku od pada dionica, cinjenice da svaki 4 hrvat ispod nivoa siromastva, da nam vecina dice gladuje vise od dva puta sedmicno... Da padaju prognoze gospodarstvu, stabilnisti... Ali temperature ostaju visoke!!

VL
DO
domagoj1492
23:07 14.10.2018.

Vakula je glavni redikul na HRTu. Potjerajte ga da vise ne lupa gluposti !!!

VL
M3
Miške 3
05:53 15.10.2018.

Vakula je katastrofa, a nitko mu ništa ne može. Prognoza na HTV je predugačka i predosadna da se gleda do kraja. A prognostičarke, Bog nas sačuvaj.

VL
DU
Deleted user
09:11 15.10.2018.

Svatko tko se drzne kritizirati rad Vakula mr. Zokija jest ogavni neprijatelj Hrvatske jer neizravno kritizira i sadašnju vladajuću koaliciju koja mora opstati pod svaku cijenu pa makar pritom prapala i država. Ko što nam Andrjuša P. i gospo'n Njonjoo obećavaju hrvatski gospodarski raj na zemlji, tako nam i Vakula mr. Zoki prognozira hrvatski vremenski raj na zemlji. Hajd' recite sad nešton, ako se usudite, protiv svijetle gospodarsko-vremenske budućnosti što je pred nama, a samo zahvaljućoi spomenutoj trojici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.