Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETUKLI MLADIĆA

Nasilnici iz Kaštela idu u zatvor na mjesec dana: Rasplakali su se pred sucem istrage

Tukli mladića zbog duga
Foto: Screenshot
31.08.2020.
u 20:57

Sudac im je poručio da su u protekla dva dana postali poznati u cijeloj zemlji, ali ne po dobrome te da dobro razmisle o onome što su učinili.

U ponedjeljak oko 19.30 sati sudac istrage Županijskog suda u Splitu odredio je jednomjesečni istražni zatvor za 19-godišnjeg B.K. i 17-godišnjaka, oba iz Kaštela, koji su tijekom dana privedeni zbog iznude i neovlaštenog prometa drogama.

Stariji mladić priznao je sve za što ga se tereti te mu je istražni zatvor određen zbog opasnosti od ponavljanja djela dok se mlađi nasilnik branio šutnjom pa je iza rešetaka na Bilicama završio i zbog opasnosti od ponavljanja djela, ali i zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao utjecati na svjedoke i ometati istragu.

Kako doznaju lokalni mediji, obojica su se rasplakali i na ispitivanju na ODO-u, ali i pred sucem istrage, a on im je poručio da su u protekla dva dana postali poznati u cijeloj zemlji, ali ne po dobrome te da dobro razmisle o onome što su učinili.

Ključne riječi

Komentara 52

Avatar pametnom_dosta
pametnom_dosta
21:52 31.08.2020.

mali kojega su prebili nije ni jauknuo, a ovi se rasplakali ispred suca. Koji jad i bijeda nikad poštena kriminalca od njih

AF
afer
21:22 31.08.2020.

A nisu plakali dok su tukli bolesnog momka kojeg su kamatarili....

Avatar brons
brons
21:22 31.08.2020.

Curice su plakale pred sucem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije