Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pa se ubio

Naoružan kao Rambo otvorio paljbu i ranio 6 ljudi!

pucnjava
Foto: LA Times
29.04.2014.
u 17:29

Incident se dogodio u objektu FedEXa u zrakoplovnoj luci kraj Atlante

Naoružani napadač ozlijedio je danas ujutro šest osoba u pucnjavi u Atlanti i potom se ubio. Incident se dogodio u objektu FedEXa u zrakoplovnoj luci u Kenneshawu, a policija je nakon dolaska na mjesto događaja pronašla mrtvo tijelo napadača, javlja LA Times.

Ustanovljeno je da je muškarac iskrvario nakon što se upucao. Policija je priopćila da su u tijeku očevid i identifikacija napadača. Svjedoci su kazali da je muškarac bio naoružan automatskom puškom, nožem te da je ''nosio metke na prsima kao da je Rambo''.

Ozlijeđenima je pružena pomoć u lokalnoj bolnici. Jedna osoba podvrgnuta je operaciji.

>>Pucnjava u školi: Učenik upucao dvojicu kolega pa presudio sam sebi

Komentara 2

Avatar đesi_đejmz
đesi_đejmz
22:17 29.04.2014.

ološ čitave evrope okupirao je zadnji zdravi kontinent i pokvario ga i uništio do nemrem više obogatio se na njima i sad pokušava tetošiti ostatak planeta i sad mu je došao kraj to su zadnji trzaji

Avatar đesi_đejmz
đesi_đejmz
22:05 29.04.2014.

ko u moja stara dobra vremena već tada se osjećala bolest u zraku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije