Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Policija iznenadila objavom: Pogledajte koga su uhvatili u prekoračenju brzine

Policijska kamera za nadzor brzine u švicarskom gradu Könizu snimila je neobičnog prijestupnika
23. travnja 2018. u 17:24 16 komentara 97524 prikaza
ograničenje brzine
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/2

Švicarska policija objavila je neobičnu vijest o patki koja je prekoračila brzinu letenja, a njihovu objavu prenijeli su mnogi svjetski mediji.

Crvena lunja Ovo nije očekivao Spasio pticu koja je ležala pokraj ceste, no brzo je shvatio da to nije bilo baš pametno

Policijska kamera za nadzor brzine u gradu Könizu, gradu koji se nalazi sjeverozapadno od Berna, snimila je patku kako leti iznad ceste čak 52 kilometra na sat u zoni u kojoj je ograničenje brzine 30 kilometara na sat.

Patka je snimljena u petak, a tri dana poslije ponovno su je uočili na svojoj kameri, no ne mogu sa sigurnošću tvrditi da je riječ o istom prijestupniku.

jureća patka | Autor : Policija Köniz Foto: Policija Köniz

– Patka je letjela niskim letom brzinom od 52 kilometra na sat u zoni od 30 kilometara na sat – priopćila je lokalna policija, a kao dokaz je objavila i fotografiju jureće patke.

Srećom, policija patki ne može napisati kaznu jer bi za ovaj prekršaj mjesec dana bila bez dozvole za letenje.

Inače, divlje patke mogu letjeti brzinom od 65 do 75 kilometara na sat, zbog čega je ova objava policije još neobičnija.

Laura Borough Ups! Darovala joj crtež za 'najbolju mamu na svijetu', no nije ni svjesna što je nacrtala peppa pig S prednje strane Crtež poznatog lika iz crtića prestrašio mnoge: Ovo nemojte pokazati djeci lažna prosidba Urnebesno! Mladić zaprosio djevojku, a o reakciji njezina oca pričaju svi
SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti