Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nitko nije ozlijeđen

Na otoku Viru izgorjele tri brodice, MUP utvrđuje okolnosti nastanka požara

Požar na brodicama na otoku Viru
Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture
30.09.2021.
u 15:31

Do izlaska lučke kapetanije na izvid, požar na brodici ugasili su zadarski vatrogasci

Tri brodice izgorjele su u požaru koji je u četvrtak ujutro izbio u privezištu na otoku Viru, a pritom nije bilo ozlijeđenih osoba ni onečišćenja mora. 

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture izvijestilo je da je Lučka kapetanija Zadar iza 8,20 sati zaprimila poziv vlasnika brodice koji je rekao da gori brodica koja se nalazi na vezu u uvali Radovanjica na Viru. Kazao je da su još dvije brodice izgorjele i potonule pored njegove koja je u plamenu.

Do izlaska lučke kapetanije na izvid, požar na brodici ugasili su zadarski vatrogasci, a na brodicama nije bilo osoba te nema tragova onečišćenja mora, navode u priopćenju.

Dodaju da će brodice u što skorijem roku biti uklonjene iz mora kako ne bi ugrožavale sigurnost plovidbe i morski okoliš, a okolnosti nastanka požara utvrdit će djelatnici MUP-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije