Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šteta 350.000 dolara

Muškarac se šokirao kada je saznao tko mu je provalio u kuću i uništio imovinu

Ana Rockman
Foto: New York State Police
24.05.2017.
u 11:27

Muškarcu je u kolovozu 2015. godine provaljeno u kuću i uništene su mu umjetnine, antikviteti, elektronika i instrumenti

Ana Rockman (61) iz Elmonta kraj New Yorka optužena je za provalu i uništavanje imovine vrijedne čak 350 tisuća dolara bivšem suprugu.

Ona je još u kolovozu 2015. godine provalila u kuću u Woodstocku te uništila vrijedne umjetnine i antikvitete koje je posjedovao njezin bivši suprug.

Bivši suprug šokirao se kada je vidio kako su mu uništene vrijedne stvari, među kojima je bila i razna elektronika i uređaji, glazbeni instrumenti, ali i umjetnine te antikviteti. No policija nije uopće sumnjala da bi to mogla učiniti njegova bivša supruga pa je nisu ni sumnjičili sve dok ona sama nije priznala što je napravila i predala se policiji.

Sada je optužena i najvjerojatnije je čeka čak i zatvorska kazna, a ona je platila 5000 dolara jamčevine kako bi se branila sa slobode. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije