Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobio zabranu prilaska

Optužuje punca za bizaran strah: 'Ta prokleta perika'

Foto: Facebook
1/2
21.12.2017.
u 13:26

Rekao je da je ismijavanje njegovog straha pogoršalo odnos s puncem i požalio se da ga punac maltretira otkad je oženio njegovu kćer.

Odnosi s roditeljima bračnog partnera znaju biti problematični, a 36-godišnji Mazen Dayem podigao je to na sasvim novu razinu. 

Naime, Mazen pati od samoproglašene fobije od Tasmanijske zvijeri - lika iz crtića, a svog punca optužuje da ga plaši svojim tupeom koji Mazena podsjeća upravo na njemu strašan crtani lik. 

Njihova svađa traje od 2013. godine kada se verbalni okršaj pretvorio u fizički, a Mazen je tada zadobio frakturu lubanje. Dayem ga je tužio, a 62-godišnji Yunes Doleh dobio je zabranu prilaska. 

Incident 'napada tupeom' dogodio se prošlog mjeseca na jednom sprovodu čime je 62-godišnji punac prekršio zabranu prilaska, nakon čega je uhićen. 'Ušao je dok sam ja već bio unutra, skinuo svoju periku i počeo mahati rukama. To je moj veliki strah, ta prokleta perika... on i njegova kosa podsjećaju me na kosu Tasmanijske zvijeri', ispričao je Mazen i dodao da sada ima veliki strah od perika te da ima noćne more, piše Daily Mail

Rekao je da je ismijavanje njegovog straha pogoršalo odnos s puncem i požalio se da ga punac maltretira otkad je oženio njegovu kćer. Otkrio je i da ima taj strah od kada je bio dječak. 

Mazenov punac sada se tereti za kazneno djelo, no odvjetnik je uvjeren da će slučaj biti odbačen jer njegov klijent nije učinio ništa loše. 

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz Zagreba!

1/30

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije