Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNO

Muškarac pokraj Splita provalio ljubavnici u kuću: Nogom razbio staklo, a sad se bori za život

Hitna pomoć
Miranda Cikotić/PIXSELL
01.08.2021.
u 22:04

Na okolnosti ovoga događaja provesti će se kriminalističko istraživanje

Danas oko 17.00 sati u Podstrani nadomak Splita muška osoba je zadobila je ozljedu noge te je prevezena na pružanje liječničke pomoći u KBC Split, životno je ugrožen.

"Prema prvim informacijama muškarac je ozljedu noge zadobio prilikom razbijanja stakla na vratima, a s ciljem da uđe u stan u kojem mu živi vanbračna partnerica. Na mjestu događaja izvršen očevid. Na okolnosti ovoga događaja provesti će se kriminalističko istraživanje", priopćila je PU splitsko-dalmatinska

Ključne riječi

Komentara 13

PC
Pacta_Conventa
02:08 02.08.2021.

Sta testosteron napravi od normlanog covjeka , samo lud covjek moze imat ljubavnicu , za malo sexa slusat pricu prije i poslije sa svim njezinim problemima i jos ju financirat i na kraju te dode glave , kao naseg gradonacelnika

DU
Deleted user
01:24 02.08.2021.

Probijanje stakla nogom ili rukom... Onaj tko to nije nikada vidio, i moguće posljedice, nauči na gadan način.

DU
Deleted user
07:43 02.08.2021.

ako preživi , a nadam se, bit će to ljubav do kraja života...sve žene sanjaju o takome eroju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije