KAKAV SRETNIK

Muškarac iz Hamburga u subotu pročitao vijest, još ne može vjerovati da je on taj o kojemu pišu

Eurojackpot listi?
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
07.08.2023.
u 08:41

U petak navečer je izvučen Eurojackpot od 117 milijuna eura, a osvojio ga je 36-godišnji Nijemac

U petak je pogođen Eurojackpot od nevjerojatnih 117 milijuna eura, a sretni dobitnik 36-godišnjak iz Hamburga. Muškarac je svoj listić provjerio nakon što je na internetu pročitao vijest da je netko iz Hamburga osvojio vrtoglavi iznos. Dobitni brojevi 36-godišnjaku su izgledali poznato, pogledao je svoj listić i šokirao se. 

Za Lotto. de je rekao kako se prije pročitane vijesti nije žurio pogledati loto brojeve jer nije mislio da bi išta mogao dobiti, a kamoli glavni dobitak. Možda ne bi niti provjeravao loto listić, kaže, da nije pročitao kako je dobitnik netko ih Hamburga, piše Fenix magazin

– Dobitnik (36) je u subotu ujutro pročitao vijest o dobitniku iz Hamburga na internetu pa provjerio svoj listić. Bio je u šoku, nije mogao vjerovati što mu se dogodilo. Razgovarali smo s dobitnikom i želio je ostati anoniman – rekao je Helmut Becker, izvršni direktor Zeala, matične tvrtke online pružatelja usluga Lotto24.

VEZANI ČLANCI: 

Muškarac je za dobitak rekao samo dvojici svojih prijatelja. 

– Naša tvrtka savjetuje dobitnicima koji su osvojili veliki iznos da ostanu anonimni. Inače, odjednom se javi puno prijatelja koji žele nešto od vas ili investicijskih savjetnika koji vas živciraju – rekao je Becker.

Unatoč osvojenim milijunima, dobitnik 'ne želi potpuno promijeniti svoj život, već nastavlja raditi, odnosno nastavlja po starom'.

– Želi uložiti novac i razmisliti što će s novcem. Razmišljao je o kupnji novog automobila. Želi nešto darovati i dvojici najboljih prijatelja – otkrio je Becker.

VIDEO Za vrijeme godišnjih odmora provale su puno češće, zaštitite svoj dom uz ove savjete

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije