Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija na Twitteru

Mrak-Taritaš bocnula Vrdoljaka: 'U 3 ujutro tvita samo Trump'

Goran Stanzl/Pixsell
02.06.2017.
u 10:51

Učinit ću sve što je u mojoj moći da krene što prije makar mi to bilo zadnje što ću učiniti u politici, komentirao je reformu obrazovanja Ivan Vrdoljak

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak jučer je sudjelovao na prosvjedu za obrazovanje koji se održao u Zagrebu, a noćas je potom objavio zanimljivu poruku na Facebooku.

– Danas sigurniji nego ikad, na reformi obrazovanja lomi se budućnost Hrvatske. I to prava, izvorna reforma bez ideologije, nošena energijom i emocijom za budućnost, a pokretana strašću ljudi koji su je stvarali. Učinit ću sve što je u mojoj moći da krene što prije, makar mi to bilo zadnje što ću učiniti u politici – napisao je Vrdoljak, a ta zadnja rečenica je posebno zanimljiva jer se sve više priča o koaliciji HDZ-a i HNS-a.

Naime, HNS za koaliciju s HDZ-om traži tri ministarstva i mjesto potpredsjednika Vlade, a hoće li se to i ostvariti, saznat će se nakon drugog kruga lokalnih izbora. 

No, nakon što su mediji objavili njegov status koji je izazvao brojne reakcije, Vrdoljak je na Twitteru komentirao kako bi bilo bolje da je noćas popio tabletu za spavanje. 

– Bolje tableta za spavanje, nego tvit u 3 ujutro! HNS ostaje odan svojim vrijednostima, kako danas, tako i sutra. Fokus mora biti na Bandiću! – napisao je. 

 Nakon toga se na Facebook-u obratila i Anka Mrak - Taritaš koja je zaintrigirala javnost.

Komentara 37

AD
admin2
09:36 02.06.2017.

Bolesnik, Remetinec tebe čeka!!

SD
sdpesticid
09:46 02.06.2017.

java ili san, vrdoljak na portalu svaki dan. pa koji je on faktor u ovom društvu i što je isti doprinio rh da se toliko promovira izuzev poznatih nam ''crnih'' razdjelnika ?

ZG
zgblabla
09:33 02.06.2017.

-njegov kurikulum-ugraditi razdjelnik na svaki radijator u svakoj školi,ako nema radijatora onda na peć kamin ili slićno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije