Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HNS-a

Vrdoljak žestoko: Ovu prevaru SDP-u nikada nećemo zaboraviti!

Ivan Vrdoljak
Foto: Televizija N1
1/5
23.05.2017.
u 21:25

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak primorsko-goranskog župana i potpredsjednika SDP-a Zlatka Komadinu nazvao prevarantom.

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak, gostujući u emisiji Veto Sanjina Španovića na N1 televiziji, rekao je da je HNS na primjeru Rijeke pokazao da oni nisu priljepak SDP-u, već stranka bez koje SDP ne može stvarati većinu. 

Upitan kako komentira zamjerke potpredsjednika SDP-a Rajka Ostojića da su uskraćivanjem podrške Obersnelu prouzročili drugi krug i trošak građanima, a ne pobjedu Obersnela u prvom, Vrdoljak je kazao da su o tome trebali razmišljati znatno prije. 

Prevara u Primorsko-goranskoj županiji

– Kada idemo u koaliciju sa SDP-om, onda kažu da smo priljepak SDP-u i da bez njih ne bismo postojali. Kada idemo odvojeno i osvojimo sedam posto, onda nas napadaju što smo se odvojili od HDZ-a. A baš smo to htjeli, pokazati svoju snagu i to u bastionu SDP-a gdje je mnogo teže doći do sedam posto, i sad im nedostaju naši mandati do većine. Ali to nije problem jer podržat ćemo Vojka Obersnela protiv Burića koji je učenik Ivice Relkovića i dati mu još ovaj mandat i dogovoriti projekte za podršku u Gradskom vijeću – kazao je Vrdoljak, a potom je primorsko-goranskog župana i potpredsjednika SDP-a Zlatka Komadinu nazvao prevarantom. 

– U Primorsko-goranskoj županiji dogodila se prevara i to prevara od Zlatka Komadine. Imali smo s njim potpisan sporazum koji smo svi poštovali i na dan predavanja izbacio nas je s liste zbog neke odmazde. To se ni meni ni mojim kolegama koji su dulje od mene u politici nikada nije dogodilo, takva vrsta prevare. Doveli su nas pred gotov čin, mislili su da nećemo stići imati listu i mi smo u zadnji dan složili listu koja je osvojila 4,6 posto i, nažalost, nekoliko stotina glasova nam je nedostajalo da uđemo u Županijsku skupštinu u kojoj sada Komadini nedostaje baš toliko za većinu – kazao je Vrdoljak koji je poslao i poruku što se tiče daljnjih odnosa između SDP-a i HNS-a na nacionalnoj razini.

– Mi ćemo nastaviti politički djelovati tamo kroz Gradsko vijeće Rijeke, načelnika Malinske ili Cresa, ali ovu prevaru im nećemo zaboraviti. Bit ćemo oprezniji drugi put, onda  kad ćemo razgovarati s tim ljudima na nacionalnoj razini. Kad nas jednom prevare iznenadimo se, a kad idemo drugi put, onda pazimo – kazao je Vrdoljak.

 

 

Komentara 54

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
21:39 23.05.2017.

Drug Vrdoljak, vaša stranka HNS, samoproglašena urbana građanska progresivna stranka, je u prvom krugu uspjela pobijediti u jednom jedinom gradu, i to u poznatoj metropoli po imenu Ivanec. I to će po svemu sudeći biti najveći grad kojim će te upravljati, jer sigurno gubite i Varaždin i Dubrovnik. Osim toga, HDZ vam je oduzeo gradove Varaždinske toplice i Kraljevicu. Znam da se svašta priča za lokalne izbore, ali nitko nije na njima prošao toliko loše kao HNS, niste osvojili ništa, a već sada ste na gubitku sedam gradova i općina. Možemo li od vas očekivati ostavku, možda?

Avatar x-y
x-y
21:50 23.05.2017.

doticni je toliko zla i krimin... hrvatskoj nanio, kao svi ostali zajedno....Nadajmo se da ce kad tad zavrsiti tamo gdje mu je i mjesto. Pravda je ponekad spora.............

Avatar alien79
alien79
22:00 23.05.2017.

Ovaj hodajući kip sa Uskršnjih otoka kriminalne prošlosti i ekstremističke ideologije pojavljuje se u medijima kao da je nekakav faktor koji odlučuje a ne politički maltezer od 2% podrške

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije