Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN JAKOVČIĆ

'Moja lista za EU parlament nije tim za jednokratnu upotrebu'

ivica jakovčić (1)
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
15.03.2013.
u 12:14

Ovo nije tim za jednokratnu upotrebu. Namjeravam ga i dalje širiti s kompetentnim ljudima. Dok je akademkinja, koja je prva na listi na sebe preuzela sektor hrane i proizvodnje, druga je dr. Nela Sršen, kaže Jakovčić

Svoju nestranačku listu za Europski parlament predstavio je u Osijeku Ivan Jakovčić zajedno sa svojom kandidatkinjom, osječkom akademkinjom Vlastom Piližotom.

– Nećemo biti predstavnici političkih stranaka. U fokusu će nam biti projekti za razvoj Hrvatske – najavio je Jakovčić dodajući kako će imati vrlo konkretne programe. Fokusirat će se, između ostaloga, na projekt onečišćavanja okoliša u Slavonskom Brodu. U Baranji će se sastati ovoga vikenda s vinogradarima te predstavnicima mađarske nacionalne manjine.

– Ovo nije tim za jednokratnu upotrebu. Namjeravam ga i dalje širiti s kompetentnim ljudima. Dok je akademkinja, koja je prva na listi na sebe preuzela sektor hrane i proizvodnje, druga je dr. Nela Sršen koja će se baviti zdravstvom. Osobno imam veliko političko iskustvo, pa zajedno to može biti dobitna kombinacija – poručio je Jakovčić. Akademkinja Piližota napomenula je kako je prihvatila poziv za listu, a da se prethodno nije susrela s Jakovčićem ni bilo kako s njim kontaktirala.

– Ne bježim ni od kakvog posla. Ovo je za mene izazov, a svojim znanjem i iskustvom doprinijet ću koliko bude trebalo – rekla je ona. Odgovarajući na novinarski upit je li im ovo prvo predstavljanje liste za Europski parlament, Jakovčić je napomenuo kako je dolazak u Osijek, Slavoniju i Baranju dio predizborne kampanje, ali će se vratiti kako bi predstavili svoje kandidate.

>>Jakovčić: Hajka na mene nije uspjela pa mi nude svašta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije