Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
narcis

Model postao lice s tjeralice pa poslao policiji selfie gdje bolje izgleda

Foto: Riccardo Giordano Sicki/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
27.07.2019.
u 08:20

Da stvar bude još bolja bivši se model na Facebooku ruga policiji pa učestalo objavljuje statuse da on 'vodi ovaj grad' slikajući se pritom s novčanicama od 100 i 20 funti zaljepljenim na prsima

Bivši model Stephen Murphy koji tvrdi da izgleda bolje od Davida Beckhama totalno se uvrijedio kad je na tjeralici u lokalnim novinama vidio svoju sliku. Odlučio je ispraviti tu nepravdu pa je policiji i novinarima poslao svoj selfie na kojemu je dobro ispao. 

- Da ste objavili sliku na kojoj izgledam dobro već bio uhićen - poručio je reporteru uvrijeđeni model poznat i pod imenom  Jr. V Mruphy i dodaje da na fotografiji koju je policija objavila nije spavao tri dana.

Metro piše da se Murphyja tereti za nanošenje štete u Bostonu, a gospodin se također 9. srpnja nije pojavio na sudu. Da stvar bude još bolja bivši se model na Facebooku ruga policiji pa učestalo objavljuje statuse da on 'vodi ovaj grad' slikajući se pritom s novčanicama od 100 i 20 funti zaljepljenim na prsima.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:36 27.07.2019.

Ah, ah, ah!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije