Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO NISU OČEKIVALI

Mnogima ne bi smetalo ovako 'zaglaviti': Kupci i osoblje bili primorani prespavati u Ikei

IKEA Khimki superstore outside Moscow
Foto: SERGEI FADEICHEV/Newscom/PIXSELL
1/3
03.12.2021.
u 07:34

Cijelo društvo koje je zbog vremena zapelo u Ikei, tamo je večeralo, gledalo televiziju, a voditelj trgovine navodi kako je sve prošlo dobro te kako su se i zabavili

Šest kupaca i dvadesetak zaposlenika trgovine IKEA neočekivano su u srijedu noć proveli u robnoj kući u Danskoj nakon što su zaglavili zbog snježne oluje

Umjesto da se probijaju kroz nevrijeme i snijeg, kupci i osoblje dobili su priliku nakratko živjeti u jednoj od najpopularnijih trgovina namještajem. Mogli su birati gdje će provesti vrijeme i u kojem će krevetu prespavati, piše Daily Mail

- Spavali smo u izložbenim prostorima na prvom katu gdje imamo krevete, madrace i kauč na razvlačenje - rekao je voditelj trgovine Peter Elmrose. Dodao je kako je ovo kupcima bila i prilika da isprobaju krevet kojeg su možda razmatrali kupiti. 

"Pidžama-partyju" u IKEA-i pridružili su se i zaposlenici obližnje prodavaonice igračaka. Cijelo društvo koje je zbog vremena zapelo u IKEA-i, tamo je večeralo, gledalo televiziju, a voditelj trgovine navodi kako je sve prošlo dobro te kako su se i zabavili.

- To je puno bolje nego spavati u autu. Bilo je lijepo i toplo i sretni smo što su nas pustili unutra. Situacija nam je bila smiješna jer je vjerojatno više nikada nećemo doživjeti - rekla je voditeljica trgovine igračaka Michelle Barrett.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije