Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tihi ubojica

Mladići umrli zbog neispravnog dimnjaka

01.01.2015., Neoric - U obiteljskoj kuci u zaseoku Sute  predvecer pronadjena tijela dvojice mladica, prema prvim  rijecima policije koja obavlja ocevid nema tragova nasilja na tijelima.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
02.01.2015.
u 18:13

Mati mu je shrvana, najprije joj je prije nekoliko godina poginuo muž u prometnoj nesreći, a sada joj je i dijete stradalo, kažu susjedi

Rijetki mještani Neorića kod Muća u zaseoku Šute koje smo zatekli izvan toplih kuća još su pod dojmom strašne tragedije koja se u njihovu selu dogodila u novogodišnjoj noći. Ivan S. (20) i njegov vršnjak pronađeni su mrtvi prvog dana 2015. godine.

Ugušili su se ugljikovim monoksidom. Peć na drva uz koju su se grijali bila je neispravna.

– Poznavali smo Ivana. Kakva tragedija! S prijateljima je došao iz Splita na selo, dočekati Novu godinu u kući svoga pokojnoga oca. Njih su dvojica ostala prespavati. Izgleda da je dimnjak bio neispravan, a oni omamljeni, vjerojatno su i popili, nisu ništa osjetili. Mati mu je shrvana, najprije joj je prije nekoliko godina poginuo muž u prometnoj nesreći, a sada joj je i dite stradalo – kažu ljudi u Neoriću.

Ivan s majkom živi u Splitu, ali u selu su ga svi poznavali i o njemu imaju samo riječi hvale.

– U kući do živio mu je stric s obitelji, a i did mu je tu u selu. Volio je dolaziti. Bio je super momak, prva liga, na svom mjestu – brišući suze govori jedna od susjeda.

Obiteljska kuća u kojoj se nakon novogodišnjeg slavlja dogodila tragedija jučer je djelovala sablasno pusto. Pred njom dva snjegovića prkose zubatom zimskom suncu.

>>Tijela dvojice mladića pronašli u kući kod Muća, mrtav 17-godišnjak u Međimurju

Komentara 2

Avatar patkovic
patkovic
10:43 03.01.2015.

na dimnjaku neka limena eskapada valjda za štednju

TH
thekurcula
16:43 04.01.2015.

Strašna tragedija, naročito za majku mladića! Meni nije jasno kako to može da se dogodi sa peći na drva. Na plin mi jeste jasno - umesto u dimnjak izduvni gasovi idu u sobu, i eto nesreće! Izduvni gas plinske pećii nema nikakakvog mirisa ni boje i zato se ni ne primećuje u sobi, ali jeste ubitačan. Međutim na drva mi nije jasno. Ako u sobu, umesto u dimnjak, ulazi ugljen monoksid pa onda ulazi i dim! Prvo počne gušenje i kašljanje zbog dima! Može li neko to da objasni, možda će biti korisno nekome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije