Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod Nuštra

Prije Kolone sjećanja nasrnuli na auto srpskih tablica: Policija napadače samo promatrala?

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/Pixsell
21.11.2023.
u 12:35

Večernji list kontaktirao je Policijsku upravu vukovarsko-srijemsku vezano uz ovaj incident. Njihov ćemo odgovor objaviti kada ga dobijemo

Portal Novosti objavio je snimku za koju navodi da je snimljena 18. studenoga oko 10 sati na izlazu iz Nuštra, u pravcu Vinkovaca iz Vukovara. Snimka, kako navode Novosti, prikazuje kako četvorica mlađih muškaraca izlaze iz automobila vukovarskih registarskih oznaka te nasrću na automobil sa somborskim tablicama.

"Ubacili su se ispred mene, a iza vozila sa srpskim registarskim oznakama. Tad su počeli s gestikulacijom, trubljenjem i nabijanjem na to vozilo, dali su im do znanja da stanu. Onda sam shvatio da nešto nije kako treba, kako zbog dana koji se obilježavao tako i srpske registracije. Zato sam iz predostrožnosti upalio kameru na mobitelu. Tamo se vidi da su psovali, lupali na auto i otkinuli retrovizor. Na snimci se vidi i da jedan od njih nosi crnu majicu s grbom HOS-a", ispričao je svjedok za Novosti. 

Događaj se odigrao u prisustvu policije, no ističe se kako su napadači samo sjeli natrag u svoje vozilo te otišli. Također, svjedok je kazao i kako su mladići i prije incidenta napravili nekoliko prometnih prekršaja te zbog neprimjerene brzine zamalo izazvali sudar.

VEZANI ČLANCI:

"Ne znam zašto bi se prema njima postupalo s razumijevanjem. Oni su sve nas u toj koloni ugrožavali, a pušteni su da samo tako odu", rekao je.

Večernji list kontaktirao je Policijsku upravu vukovarsko-srijemsku vezano uz ovaj incident. Njihov ćemo odgovor objaviti kada ga dobijemo. 

VIDEO Kolona sjećanja prolazi trasom dugom 5,5 kilometara, od vukovarske bolnice do Memorijalnog groblja žrtava

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar razbojnik404
razbojnik404
12:54 21.11.2023.

Koje je marke auto? Labrador?

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
12:59 21.11.2023.

Ne vjerujem ni slovo ovom zabrinutom građaninu.

ST
StariSokol
13:07 21.11.2023.

Kada su u pitanju "Novosti" onda nije za vjerovati a vjerujem da bi to mogla biti njihova namještaljka za ovaj dan. To treba policija istražiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije