Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje u pritvoru

Mladića osumnjičenog da je napao djevojku kod Rijeke doveli na sud

Privođenje nasilnika iz Viškova
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/6
30.12.2018.
u 12:44

Danas su ispitane dvije svjedokinje koje su te noći bile u društvu napadnute djevojke, a sutra se očekuje saslušanje još svjedoka

Mladić (26) osumnjičen da je prije dva dana napao djevojku ispred noćnog kluba u Viškovu nedaleko od Rijeke, danas je priveden na riječki Prekršajni sud. Sudac još nije donio odluku o slučaju koji je završio ozljeđivanjem jedne djevojke, a mladić kojeg se tereti kao glavnog krivca u događaju i dalje ostaje u pritvoru, javlja Novi list.

Danas su ispitane dvije svjedokinje koje su te noći bile u društvu napadnute djevojke, a sutra se očekuje saslušanje još svjedoka.

Pogledajte video: Osumnjičenog mladića priveli na sud

Mladić je u alkoholiziranom stanju stvarao nered u noćnom klubu, gdje se napadno nabacivao skupini djevojaka. Nakon što je izbačen van, jednu od njih je ozlijedio ispred kluba

Očevici su za medije ispričali kako je djevojka nakon sukoba ostala ležati na asfaltu.

Pogledajte video: Ovo su neki od najgore parkiranih auta na hrvatskim cestama

 

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
13:28 30.12.2018.

Ima li taj mladić ime i prezime? Dakle, žrtvu se ne štiti, ali počinitelja da?Sramota svih, od policije, pravosuđa, do novinara.Fuj.

Avatar links
links
12:56 30.12.2018.

nekada se znalo kako prolaze oni koji se iživljavaju na curama...

DU
Deleted user
13:33 30.12.2018.

Stavio kapuljaču i sakrio lice... dakle, nije lud... kužite?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije