Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas u Rijeci

Priveden mladić koji je pretukao djevojku ispred noćnog kluba

nasilje
Dubravka Petric/PIXSELL, ilustracija
Autori: Vecernji.hr, Hina
29.12.2018.
u 11:40

Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je jednu od navedenih djevojaka, 19-godišnjakinju, uz vrijeđanje naguravao i tjelesno ozlijedio ispred ugostiteljskog objekta te se potom udaljio s mjesta događaja, navela je policija u svom priopćenju

Policija je privela mladića koji je u noći na petak ispred noćnog kluba na Viškovu u Rijeci ozlijedio 19-godišnju djevojku, koja je zbog zadobivenih ozljeda prevezena u KBC Rijeka.

Primorsko-goranska policija uhitila je 26-godišnjaka kojeg sumnjiči da se rano u petak u jednom ugostiteljskom objektu u Viškovu drsko i nepristojno ponašao prema četiri djevojke, nakon čega je jednu od njih uz vrijeđanje naguravao i tjelesno je ozlijedio zbog čega je završila u bolnici.

Osumnjičenog terete da je 28. prosinca u ranim jutarnjim satima remetio javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Viškovu te se pritom naročito drsko i nepristojno ponašao prema četiri hrvatske državljanke, starosti od 19 do 23 godine.

Policija je utvrdila da je jednu od tih djevojaka, 19-godišnjakinju, uz vrijeđanje naguravao i tjelesno ozlijedio ispred ugostiteljskog objekta te se potom udaljio s mjesta napada.

Djevojci je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su joj konstatirane lakše tjelesne ozljede, a 26-godišnjaka su nakon cjelodnevne potrage sinoć u 19 sati pronašli i priveli na istraživanje policijski službenici I. policijske postaje Rijeka, izvijestila je u subotu primorsko-goranska policija.

Istraživanjem je također utvrđeno da je u proteklih desetak godina osumnjičenik procesuiran za počinjenje više prekršajnih i kaznenih djela. Muškarac je prekršajno prijavljen zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja te će biti odveden na Prekršajni sud.

Podsjetimo jedan od očevidaca za Fiuman je rekao da joj je glavom udarao u asfalt.

– Nigdje ne vidim vijest kako je sinoć oko 3.30 sati ujutro ispred noćnog kluba jedan muškarac pretukao mlađu djevojku koja je imala oko 19 godina. Udario joj je glavom snažno o asfalt jedno dva puta. Zar se to zataškava od strane policije? – rekao je očevidac.

Pogledajte video: Prometne kazne - stiže stroži zakon o sigurnosti u prometu

 

Ključne riječi

Komentara 33

NA
narcis660
12:55 29.12.2018.

Nema tu je sve zakazalo.... Ma kakva prekršajna prijava???Ustanova zatvorenog tipa njemu i sličnim manijacima i batinanje za doručak,ručak i večeru...Iscipelarit ga kao i on ovu žensku.Ljudsko smeće je to.

80
8.000 eura, 8.000 eura!
11:50 29.12.2018.

Ovakvim divljacima nije mjesto u civiliziranom društvu. Na robiju s njim!

DU
Deleted user
12:09 29.12.2018.

Kakva prekršajna prijava, to je za kaznenu prijavu! Strogo kažnjavanje nasilnika! Propuštanje kažnjavnja nasilnika nasilje se smo širi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije