Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Piroman

Mladić cigaretom namjerno potpalio šest požara u 15 dana

požar (1)
Tino Jurić/PIXSELL
17.09.2011.
u 10:42

U samo 15 dana podmetnuo je svih šest požara. Izgorjelo je ukupno 25 hektara borove i bjelogorične šume te makije

Dvadesetpetogodišnji J. Š.  osumnjičen je da je namjerno, upaljenom cigaretom izazvao čak šest požara na vrgoračkom području u samo 15 dana, točnije od 31. kolovoza do 14. rujna. Opožareno je 24 hektara borove i bjelogorične šume te makije. Materijalna šteta tek se treba utvrditi. Kriminalističkim istraživanjem osumnjičen je 25-godišnjak iz mjesta Stilja protiv kojega će biti podnesena kaznena prijava Državnom odvjetništvu u Metkoviću.

Inače, otprije je poznat policiji, ali ne zbog paleža. U sukob sa zakonom dolazio je zbog prometnih prekršaja, ilegalnim prelaskom državne granice i narušavanja javnog reda i mira.

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Jana
Jana
11:23 17.09.2011.

Mato Bosna tko namjerno želi paliti ima cigaretu ali i upaljač. Cigareta se ne pali sama od sebe. To nije opušak koji je slučajno pao ili je odbačen . Piroman je maher za potpaljivanje!

Avatar Vucibatina
Vucibatina
19:51 17.09.2011.

Član je HDZ-a ?

OB
-obrisani-
14:46 17.09.2011.

Jos jedan neoboriv dokaz pored milon predhodnih da nema vecih debila od hrvata, ono sto htvatica moze da izrodi to nijedna zena ne moze da zamisli !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije