Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomaže im njegova majka

Mladi par na meti kritika: Žele putovati, ali ne žele sami zaraditi novac za putovanja

Catalin Onc i Elena Engelhardt
Foto: Instagram
1/4
18.06.2019.
u 09:29

Catalin Onc i njegova supruga Elena Engelhardt proputovali su već Indoneziju, Italiju, Francusku, Novi Zeland i Australiju, a sada žele biciklirati kroz Afriku, no za to im je potrebno 10.000 dolara

Mladi bračni par iz Njemačke našao se na meti kritika jer sakuplja novac za putovanje u Afriku, a priznao je kako ne želi sam zaraditi za putovanje jer im ''to nije opcija''.

Catalin Onc i njegova supruga Elena Engelhardt proputovali su već Indoneziju, Italiju, Francusku, Novi Zeland i Australiju, a sada žele biciklirati kroz Afriku, no za to im je potrebno 10.000 dolara.

Zbog toga su otvorili GoFundMe stranicu preko koje sakupljaju donacije, a promoviraju se i preko Instagram-stranice Another Beautiful Day.

Putovanja im financira Catalinova majka koja radi dva posla, međutim to priznanje nije dobro prošlo među njihovim obožavateljima, piše Daily Mail.

– Mama ti radi dva posla kako bi ti platila putovanja, ne misliš li da to utječe na njezino mentalno zdravlje? Tužno je što to nije šala. Smiješno je koliko si samo sebi važan – jedan je od brojnih komentara.

No on tvrdi kako majku nije tražio novac već ona sama inzistira na tome.

– Mama, samo da znaš, nismo samo mi ti koji imaju koristi od tvog novca, već i stotine drugih – rekao je Catalin.

Kaže kako bi on i supruga mogli raditi kao modeli i tako zaraditi novac, no ne žele promovirati konzumerizam.

 

Ključne riječi

Komentara 2

NT
No_trouble
10:58 04.06.2020.

Idealna prilika da im manje pametni uplate novac na račun. Go go gofundme...

DR
drenova2
11:49 18.06.2019.

Lijenčine i niškoristi uvijek imaju (glupa) opravdanja za svoju sebičnost. Narod reče: tko ne radi ne treba ni jesti! (a kamoli putovati, i to na tuđi račun). Kuda ide zapadna civilizacija???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije