Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogodovao Bukovcu

Mito na Gradskim grobljima: Šegoti se sprema otkaz u Zagrebparkingu

Patrik Šegota
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
16.07.2021.
u 23:17

Šegota je, prema optužbama, pogodovao tvrtkama pokojnog Nenada Bukovca, koje su dobile posao s Gradskim grobljima, a on je zauzvrat dobio mito od 670.000 kuna te besplatnu izgradnju obiteljske kuće na Krku.

Nakon što je prije nekoliko dana uhićen u Dubrovniku i dovezen u Zagreb pod sumnjom da je kao direktor Gradskih groblja za usluge pogodovao privatnom poduzetniku, Patriku Šegoti u Gradu Zagrebu, kako neslužbeno doznajemo, sprema se otkaz na radnom mjestu u Zagrebparkingu.

Detaljne informacije, kažu iz Grada, imat će u ponedjeljak, jer i za davanje otkaza postoji procedura.

Šegota je, prema optužbama, pogodovao tvrtkama pokojnog Nenada Bukovca, koje su dobile posao s Gradskim grobljima, a on je zauzvrat dobio mito od 670.000 kuna te besplatnu izgradnju obiteljske kuće na Krku. Dio novca pokušao je Bukovec naplatiti i od nove gradske vlasti kad je nenajavljeno upao u ured dogradonačelniku Luki Korlaetu.

VIDEO: Objavljeno za što se terete brata i sestru Šegotu: Sređivao poslove vrijedne gotovo 4 milijuna kuna!

Neslužbeno iz Grada kažu kako nije imao nikakvih dokumenata koji bi dokazali sklopljen posao. Angažirali su vještake, koji su obišli lokacije radova, a složili su se tek oko jedne, za što je nova Gradska uprava pokrenula plaćanje, no nisu sigurni, kažu, da je isplata za taj posao provedena.

Ključne riječi

Komentara 17

LI
linkser2
06:26 17.07.2021.

Klasični adezeovac, "domoljub" sa čuvenom Travničkom diplomom!!! Pa što ne vratite Goli otok???

TV
Tvrdjava
23:29 16.07.2021.

Slika govori hiljadu rjeci smiren I stalozen karakteran pozitivnog pogleda bkagi osmjeh bas kao istambulski vazal ilirske krvi...shame shame..

LO
luka_os
06:18 17.07.2021.

Zasto hrvatska ovakvim kapacitetima ne omoguci studiranje u drzavi? Sramota da se mora u bosnu na faks

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije