Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOČEKALO GA IZNENAĐENJE

Mislio je da je pala grana: Australac ostao iznenađen kada je vidio o čemu se radi

Ilustracija
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/3
31.05.2023.
u 08:54

Gospođa je htjela da legnem pokraj nje pa da je tako izmjerimo – našalio se muškarac koji je fotografiju pitona objavio na Redditu.

Bliski susret s dijamantnim pitonom imao je jedan stanovnik australskog Queenslanda koji je veliku zmiju zamijenio za granu drveta. On je, naime, pomislio kako na travnjaku u njegovom dvorištu leži grana koja je pala s drveta, no prije nego što ju je uzeo da bi je bacio, shvatio je da nije riječ o onome što je mislio.

Na travnjaku je bila golema zmija, što vlasnik dvorišta u 6 ujutro nije odmah primijetio. On i partnerica procijenili su da je gmaz dugačak oko dva metra.

– Gospođa je htjela da legnem pokraj nje pa da je tako izmjerimo – našalio se muškarac koji je fotografiju pitona objavio na Redditu. 

VEZANI ČLANCI

Foto: Reddit

Članak je izvorno objavljen u svibnju 2017. godine

VIDEO Grozno nevrijeme u Belom Manastiru: Ceste se pretvorile u rijeke, tuča prekinula promet

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije