Naslovnica Vijesti Crna kronika

Silom i politikom svršenog čina Ministarstvo želi legalizirati ilegalno

- Projekt Lidl nastavljaju provoditi nasilnom politikom svršenog čina, okupacijom dijela Slavonskog Broda za potrebe investitora, a na štetu Brođana, grada i države – istaknuo je Duspara.
13. veljače 2018. u 16:36 4 komentara 534 prikaza
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Ministarstvo nastavlja s konstrukcijama potpunih neistina kako bi zbunilo javnost i moguće nedovoljno budan pravni sustav države – istaknuo je brodski gradonačelnik Mirko Duspara u svom reagiranju na dopis Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja u kojem navode kako su svi propusti u vezi "slučaja Lidl" učinjeni od strane Grada Slavonskog Broda.

Slavonski Brod: Zbog prilazne ceste trgovina Lidla već dva mjeseca čeka otvaranje TRGOVAČKI CENTAR Slavonski Brod tuži Ministarstvo: Privatniku su dali cestu nezakonito

Prema Dusparinim riječima, suštinu spora predstavlja činjenica da Grad postupa stavom kako su u pitanju dva objekta i dva investitora, privatna izgradnja trgovine te državna rekonstrukcija i proširenje ceste, dok Ministarstvo pokušava tvrditi kako je u pitanju jedan objekt i jedan investitor. O nasilničkom postupanju Ministarstva, dodaje, najbolje govori to što su, protivno Zakonu o cestama i unatoč invalidnoj dokumentaciji, jednom investitoru izdali uporabnu dozvolu za oba objekta. Na taj su način, tvrdi, dopustili Lidlu okupaciju dijela brodskih prometnica suprotno prostornom planu Grada i pozitivnim zakonskim propisima.

- Projekt Lidl nastavljaju provoditi nasilnom politikom svršenog čina, okupacijom dijela Slavonskog Broda za potrebe investitora, a na štetu Brođana, grada i države – istaknuo je Duspara.

brod Traže konkretne mjere Duspara pozvao Plenkovića i Petrova: Spriječite onečišćenje u Slavonskom Brodu Goran Marić NEOBIČNA ČESTITKA Ministar Marić Božić čestitao - Lidlu! Evo zašto... Lidl Ukrali joj naočale Napala Lidl, ali ovom se nije nadala: 'Mene je stid umjesto vas'
Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar karamarko
  karamarko:

  Kakav gradonacelnik takav i grad.Nije mu smetalo otvarati nezavrsenu bolnicu u predizborne svhe Josipovicu.

 • ObrenM:

  Je na stetu Brodjana,ali na korist vladajucih,koji su dobili dobar podmaz od Lidla.

 • Starotopoljanin:

  nije duspara nista u dep strpao,pa optuzuje