Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrali joj naočale

Napala Lidl, ali ovom se nije nadala: 'Mene je stid umjesto vas'

Lidl
Foto: Bernd Wüstneck/DPA/PIXSELL
1/2
09.02.2018.
u 14:31

- Najbolje da djelatnici hodaju ispred i iza tebe kao zaštitari dok ti shoppingiraš, da te ne bi netko krivo pogledao - jedan je od komentara

Kad je riječ o nesuglasicama na liniji mali čovjek - velika korporacija, šira javnost obično će stati na stranu prvog. Međutim, u slučaju žene koja je u solinskom Lidlu izgubila naočale, pa od trgovine tražila odštetu, ishod je bio suprotan.

- Danas dok sam na frižideru u dućanu u Solinu uzimala jaja i odložila naočale kraj sebe, gospođa do ih je ukrala i odlepršala. Nakon par trenutaka dok sam krenula prema drugom artiklu sa svog spiska shvatila sam da ih je uzela - napisala je žena u nedjelju na Lidlovoj Facebook-stranici.

Nastavlja kako je zaposlenicama Lidla pri upitu "najvažnije bilo reći da one nisu ništa vidjele, kao ni da ne mogu ništa učiniti, a baš ni kamera ne vidi taj kut".

Foto: Screenshot Facebook

- Zar dućani ne bi trebali štititi svoje kupce, zar ja nemam nikakva prava ni zaštitu dok sam na vašem teritoriju? Kako je ovo moguće? Zar ja ne zaslužujem refundaciju od Vas, s obzirom da sam ja ta koja svojim redovnim kupnjama u Vašem dućanu financiram isti taj dućan? Ovo je strašno... - zaključila je svoju objavu.

Međutim, umjesto suosjećanja, ženu su u komentarima uglavnom ismijali.

- I stvarno vas nije bilo stid napisati ovakvu objavu? Mene je stid umjesto vas - napisala je jedna korisnica.

- Najbolje da djelatnici hodaju ispred i iza tebe kao zaštitari dok ti shoppingiraš, da te ne bi netko krivo pogledao - jedan je od komentara.

Neki su ipak stali u obranu žene koja je ostala bez naočala.

- Da sam voditelj tog dućana, sigurno bih gospođi izašla u susret... Ipak se radi o krađi, a krađa je kazneno djelo. Desi li se ikada ikome da je "smantan" jer možda nije spavao, ima bolesno dijete ili roditelja... Nemojte ljudi tako. Najlakše je okrenut glavu i praviti se nezainteresiran - napisala je jedna korisnica.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba!

Lidl
1/30
Ključne riječi

Komentara 18

09
09051972
15:05 09.02.2018.

Ma odkuda je ta pametnica. Meni je neki dan u tramvaju ukraden novcanik. i sta sam trebao tuziti zet. mislim gospodo pokrite se usima i sutite.

SP
spuljabj
18:02 09.02.2018.

Svakakvih idiota ima trebali sujoj kupit nove očale i peruškom po quzici poqladi

ML
mladaklada
17:18 09.02.2018.

Sva sreća da dotična kradljivica nije gospođi ukrala i dizajnersku torbicu i najnoviji ajfon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije