Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Napala Lidl, ali ovom se nije nadala: 'Mene je stid umjesto vas'

- Najbolje da djelatnici hodaju ispred i iza tebe kao zaštitari dok ti shoppingiraš, da te ne bi netko krivo pogledao - jedan je od komentara
09. veljače 2018. u 14:31 18 komentara 47938 prikaza
Lidl
Foto: Bernd Wüstneck/DPA/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Kad je riječ o nesuglasicama na liniji mali čovjek - velika korporacija, šira javnost obično će stati na stranu prvog. Međutim, u slučaju žene koja je u solinskom Lidlu izgubila naočale, pa od trgovine tražila odštetu, ishod je bio suprotan.

Primark Je li u pravu? Šokirala se hlačicama za bebe u trgovini: 'To je odvratno, seksualiziraju djecu'

- Danas dok sam na frižideru u dućanu u Solinu uzimala jaja i odložila naočale kraj sebe, gospođa do ih je ukrala i odlepršala. Nakon par trenutaka dok sam krenula prema drugom artiklu sa svog spiska shvatila sam da ih je uzela - napisala je žena u nedjelju na Lidlovoj Facebook-stranici.

Nastavlja kako je zaposlenicama Lidla pri upitu "najvažnije bilo reći da one nisu ništa vidjele, kao ni da ne mogu ništa učiniti, a baš ni kamera ne vidi taj kut".

Lidl | Autor : Screenshot Facebook Foto: Screenshot Facebook

- Zar dućani ne bi trebali štititi svoje kupce, zar ja nemam nikakva prava ni zaštitu dok sam na vašem teritoriju? Kako je ovo moguće? Zar ja ne zaslužujem refundaciju od Vas, s obzirom da sam ja ta koja svojim redovnim kupnjama u Vašem dućanu financiram isti taj dućan? Ovo je strašno... - zaključila je svoju objavu.

Međutim, umjesto suosjećanja, ženu su u komentarima uglavnom ismijali.

- I stvarno vas nije bilo stid napisati ovakvu objavu? Mene je stid umjesto vas - napisala je jedna korisnica.

- Najbolje da djelatnici hodaju ispred i iza tebe kao zaštitari dok ti shoppingiraš, da te ne bi netko krivo pogledao - jedan je od komentara.

Neki su ipak stali u obranu žene koja je ostala bez naočala.

- Da sam voditelj tog dućana, sigurno bih gospođi izašla u susret... Ipak se radi o krađi, a krađa je kazneno djelo. Desi li se ikada ikome da je "smantan" jer možda nije spavao, ima bolesno dijete ili roditelja... Nemojte ljudi tako. Najlakše je okrenut glavu i praviti se nezainteresiran - napisala je jedna korisnica.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba!

Lidl
1 / 30
Mnoge šokantne ili smiješne fotografije objavljene na društvenim mrežama u kratkom roku postanu viralne zahvaljujući brojnim lajkovima i komentarima. Upravo neke od njih donosimo vam u našem pregledu.
čekanje u redu Od ranog jutra Nije novi iPhone: Nećete vjerovati zašto su Amerikanci čekali u dugom redu autobahn Prijavila policiji Dobila kaznu za brzu vožnju u Poljskoj pa se šokirala kada je doznala tko je vozio automobil Lidl Kampanja za neradnu nedjelju Lidl bacio rukavicu konkurenciji: neće raditi tri dana blagdana
Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas

  • 09051972:

    Ma odkuda je ta pametnica. Meni je neki dan u tramvaju ukraden novcanik. i sta sam trebao tuziti zet. mislim gospodo pokrite se usima i sutite.

  • spuljabj:

    Svakakvih idiota ima trebali sujoj kupit nove očale i peruškom po quzici poqladi

  • Latz:

    Mene je isto stid da sa takvom genijalkom dijelim državu