Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DETALJI

Iscurile SMS poruke: Milošević pohvalio Mandac kad su dobili potpore 'Ana, svaka čast, častim čime god'

Pupovac na otvorenju hrama Svetog Spiridona Čudotvorca u Petrinji
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/2
21.02.2022.
u 16:42

Tvrtke i obrti Miloševića su naposlijetku i dobili natječaje, za što mu je Mandac u porukama napisala da ju mora častiti kavom, a on je odgovorio ''Ma čime god'

Uhićenje sada već bivšeg ministra Darka Horvata otvorilo je niz pitanja od kojih se neka tiču i potpredsjednika vlade Borisa Miloševića. Istražitelji smatraju kako je on često kontaktirao bivšu Horvatovu pomoćnicu Anu Mandac, pitajući je hoće li tvrtke za koje je on kotirao proći natječaj. 

Još 10. prosinca 2018. poslao joj je poruku ''Ima li vijesti'', prenosi Telegram, na što mu je ona odgovorila ''Radi se na tome''. 

U to vrijeme je načelnica Sektora za unapređivanje i razvoj poduzetništva te predsjednica povjerenstva za provedbu potpora Danijela Žagar slala Mandac poruke kako su ''ljudi počeli zvati i tražiti uvid u bodovnu listu''. 

Tvrtke i obrti Miloševića su naposlijetku i dobili natječaje, za što mu je Mandac u porukama napisala da je mora častiti kavom, a on je odgovorio ''Ma čime god''. 

Napisala mu je da su se ''ubili da to riješe'' te da ''može javiti tvrtkama da su dobile potpore''.

''Ana, svaka čast!'', napisao je Milošević. 

Istražitelji imaju dokaze i kako poduzetnici Miloševića nisu dobili potpore prvotnom odlukom 5. prosinca, već su ih dobili naknadno

Milošević je isprva poslao listu od 15 tvrtki, no nakon što mu Horvat nije dopustio toliko, skratio ih je na sedam: Interijeri Kabić, autoservis Edition, Ugostiteljski obrt Braco, servis Nele Turbo, Fila, Halupa i obrt Mile Zečević. 

Komentara 30

Avatar Šiljo
Šiljo
16:06 04.02.2024.

Još Zoky vodi istrage, ništa protiv SDPa i svojih.

FN
Fr@njo
17:00 21.02.2022.

da li se Zoki probudio, sto veli on , da cujemo..

IT
Itto
20:20 21.02.2022.

Jedva čekam novu naslovnicu Novosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije