Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PLENKOVIĆ ŽELI PROVESTI TEROR'

Milanović: Pomilovat ću sve novinare koje uhapse jer su objavili fotografiju Plenkovićeve strine

Zoran Milanovic na Danu opcine Plaski
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
12.10.2023.
u 14:38

Predsjednik je, govoreći pred novinarima u Općini Plaški, najavio kako će pomilovati sve koji se ogriješe o zakon kojima bi bili sankcionirani svi koji neovlašteno otkrivaju sadržaje dokaznih i istražnih radnji

To je manijakalan poriv jednog čovjeka da se nekome napije krvi, komentirao je ovog četvrtka predsjednik Zoran Milanović potez Vlade koja radi na izmjenama zakona kojima bi bili sankcionirani svi koji neovlašteno otkrivaju sadržaje dokaznih i izvidnih radnji. Predsjednik je, govoreći pred novinarima u Općini Plaški, najavio kako će pomilovati sve koji se ogriješe o taj zakon.

– Ovo govorim kao bivši premijer. Mi smo tu tajnost ukinuli 2013. i proglasili nejavnim jer se prethodnih godina nije pokrenuo nijedan postupak radi curenja podataka. Točno se zna kojim je novinarima DORH davao dokumente. Želi provesti teror jer mu je netko objavio fotografiju žene, to je glupost – komentirao je Milanović. 

VIDEO Milanović se osvrnuo na izborni zakon pa komentirao kritike Plenkovića: 'Ne može. Gubi se, makni se'

– Sustavno iz te istrage izlaze podaci iz razgovora koji pokazuju kako ta stranka upravlja. Vidimo kakvi se kontakti ostvaruju i što DORH radi, a što ne. Da to nismo pročitali, ne bismo znali kakve sve silnice vladaju u tom svijetu i postavili bismo si legitimno pitanje zašto DORH nije ispitao Petrovića, Horvata? Ne ih utamničiti, nego ispitati – kazao je. 

POVEZANI ČLANCI:

Sve koji se ogriješe o taj zakon, najavio je Milanović, on će pomilovati.

– Konačno vidim smisao u pomilovanju. Svaki novinar ili urednik kojeg hapse jer je objavio fotografiju Plenkovićeve strine, ja ću ga pomilovati. Jedva čekam taj dan – poručio je. 

>> VIDEO Plenković: Ovo što Milanović radi zove se obijest

Komentara 43

CH
chemica
21:09 12.10.2023.

Ma nas više zanima koliko će ti trebati da pomiluješ Tomislava Sauchu, pravomoćno osuđenog kriminalca iz tvog vlastitog premijerskog ureda. Tužno je to, kada se okružuješ s takvim likovima koji bi i u HDZ-u bili poprilično konkurentni sa svojim specifičnim sposobnostima i znanjima.

EB
EBERT
17:47 12.10.2023.

ovaj stvarnonema sve salice u ormaru.

AB
abcabc
17:25 12.10.2023.

Sebe pomiluj, tebi je to najpotrebnije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije