Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DAJTE MU KOCKU ŠEĆERA'

Milanović odgovorio Plenkoviću: S onim haklom na Jarunu vjerojatno mu je pao šećer

Milanović i Pahor na obilježavanja 77. obljetnice oslobođenja interniraca iz logora Kampor
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
25.09.2020.
u 12:46

"Mislim da nisam bio u Klubu za vrijeme lockdowna. Jel' to kaže premijer, onaj koji se rukovao s Đokovićem?" rekao je Milanović

Premijer je prvi i on mora znati sve, ponovio je predsjednik Zoran Milanović novinarima na pitanja o istrazi u aferi Janaf te se ponovno obrušio na premijera Andreja Plenkovića. "Ono što opterećuje sustav premijer mora znati", rekao je Milanović.  "Mi imamo premijera koji sada ne zna ništa. Premijer mora znati", kazao je. "Premijer ima uvid u tajne stvari, imao sam ih i ja", dodao je.

"Vidim da se Plenković igra riječima. Priča o bjesnoći. S onim haklom koji je odigrao na Jarunu vjerojatno mu je pao šećer, dajte mu kocku šećera", kazao je. 

Dotaknuo se i Ranka Ostojića koji je rekao da ga ni o čemu nije informirao. "Ostojić ne govori točne stvari, informirao me on, ne znam koji su mu planovi. Ne mogu reći da laže, ali to uopće nije točno", rekao je Milanović.

Video: Zoran Milanović o aferi Janaf i istrazi

"Kakve veze ima što sam ja ukinuo sigurnosne provjere. Zapravo nisam, već sam tražio da se moje ministre ne provjerava od SOA-e. Ja to odbijam i ja preuzimam odgovornost", dodao je. "Ono što je rekao Ostojić u naravi nije točno i neka prestane. Znao sam sve", dodao je.

"Mislim da nisam bio u Klubu za vrijeme lockdowna. Je l'' to kaže premijer, onaj koji se rukovao s Đokovićem?" rekao je Milanović.

Smatra da ministri koji su bili u Klubu ne trebaju dati ostavke. "Pitajte Plenkovića što je sve radio za vrijeme lockdowna. Zar je bio samo doma i molio Očenaš svaki dan?" kazao je.

"Mobitel ne bih ostavio ni u Bijeloj kući. Odgovor je – ne. To je obično dosadno mjesto", rekao je Milanović na pitanje je li on morao ostaviti mobitel na ulazu u Kovačevićev Klub.

Ja i dalje ne vjerujem da Plenković nije znao ništa, ponovio je Milanović novinarima. ''Ja sam Hrvat koji se u proteklih deset godina najviše puta rukovao i najviše puta oprao ruke'', poručio je. Rekao je da povremeno zapali cigaretu, ali da je to otrov koji je štetniji nego korona. 

Komentara 101

Avatar manjejeviše
manjejeviše
13:07 25.09.2020.

Pa kad si toliko znao zašto si puštao predstojnika ureda i tajnicu da na putnim nalozima godinama kradu dnevnice ?? Jel možda zato što je šefu trebala gotovina ??

Avatar AlPoS
AlPoS
12:52 25.09.2020.

Predsjedniče radi korektnosti prema narodu stječe se dojam da "znate nešto više" o cijelom slučaju. Recite istinu ako znate nešto više

RU
Rusvaj
13:25 25.09.2020.

Al se usplahirio......... Nešto tu gadno smrdi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije