Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Merkur osiguranje službeno pripojilo Wüstenrot životno osiguranje

Merkur osiguranje službeno pripojilo Wüstenrot životno osiguranje
02.05.2023.
u 13:34

Wüstenrot životno osiguranje službeno je pripojeno Merkur osiguranju uz odobrenje Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga.

Nakon dobivanja odobrenja regulatornog tijela i službenog potpisivanja ugovora o prijenosu 100%-tnog vlasništva dionica Wüstenrot životnog osiguranja d.d. na Merkur osiguranje d.d. postupak pripajanja je i formalno okončan te segment pružanja usluga Wüstenrot životnog osiguranja klijentima postaje integralni dio poslovanja i sastavni dio ponude Merkur osiguranja.

Promjena vlasništva nema učinka na dosadašnja prava i obveze klijenata, koja ostaju na snazi u neizmijenjenom obliku i sadržaju.

Pripajanje je dio strateškog poslovnog poteza Merkur osiguranja kojim Društvo jača svoj položaj na hrvatskom tržištu osiguranja, u smjeru životnog osiguranja, ali i svog cjelokupnog portfelja s ciljem pružanja kvalitetne usluge klijentima i partnerima. Pripajanjem Wüstenrot životnog osiguranja, klijentima Merkur osiguranja bit će osigurana kvalitetnija i nadograđena ponuda produkata i usluga.

Robert Vrca, predsjednik Uprave Merkur osiguranja, povodom pripajanja izjavio je:

„Osnovna vodilja pripajanja bila je klijentima ponuditi dugotrajnu stabilnost uz još bolju i kvalitetniju uslugu. Želim zahvaliti svim dosadašnjim klijentima i suradnicima na ukazanom povjerenju koje želimo opravdati svojim nastojanjima da i dalje pružamo najbolju moguću uslugu i proizvode, kao i da svojim društvenim angažmanom doprinesemo podizanju kvalitete života u zajednici u kojoj poslujemo.“

Ukazano povjerenje klijenata, suradnika i zaposlenika, Merkur osiguranje smatra svojom najvećom odgovornosti koju Društvo iskazuje konstantnim unaprjeđivanjem usluga i djelatnosti. Postignuto pripajanje tako je značajan korak za nastavak uspješnog poslovanja Merkur Društva u Republici Hrvatskoj.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije