Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okrutnost

Meksički narkokarteli otimali ljude i tjerali ih na gladijatorske borbe

Reynosa
Reuters
16.06.2011.
u 08:59

Pobjednici tih okrutnih borbi dobivali su posao ubojica u narkokartelima

Meksički narkokarteli organizirali su gladijatorske borbe s ljudima koje su otimali iz autobusa, prenosi CNN. Pobjednici tih okrutnih borbi dobivali su posao ubojica u narkokartelima, a oni koji nisu preživjeli pokapani su u masovnim grobnicama.

Članovi bandi su gladijatorske borbe nazvali "Tko će biti sljedeći ubojica?". Na području Meksika, uz granicu sa SAD-om, u posljednjih godinu dana otkriveno je više masovnih grobnicama s desecima mrtvih.

Komentara 4

ZL
zlako
09:21 16.06.2011.

I ovi gladijatori će za koju godinu svoju povorku ponosa u evropi jer i oni imaju svoja prava koja su ugrožena.

OB
-obrisani-
12:16 16.06.2011.

Mexico je na zapadu, zapadna zemlja, demokratska itd Nitko ne optuziva meksickog predsjednika za ove stvari. Da se samo malenkost ovog dogodi u slavenskoj Rusiji, onda bi novine za sve to optuzhili Dr.Vladimira Putina. Jos ne mogu shvatiti da jos niti jedan hrvatski novinar ne zna ili se pravi da ne zna da Vlado ima doktorat [ ekonomija ]. A da se ovako samo 5% dogadja u Hrvatskoj to bi bilo iskoristeno da uzmu od nas jos ustupaka, suverniteta i da nas valjaju po blatu. Tko to? Pa to su; oni-cije-ime-se-nesmije-imenovati.

MI
milkovve
13:17 16.06.2011.

Ovo bi se moglo primijeniti i u Hrvatskoj. Zamislite da prije 4 godine umjesto izbora imamo gladijatorsku borbu između Sanadera i Milanovića za mjesto premijera. Pobjednik ide u banske dvore a gubitnik na jakuševac. Sve tri nacionalne televizije vrše izravan prijenos. Sekunda reklama prije borbe 1000 eura. Sanader ima mač i štit a Milanović trozubo koplje i mrežu. Cijene ulaznica za borbu 1000, 300 i 150 eura. Koja bi to bila atrakcija. Čitav svijet bi znao za hrvatsku a godina izbora u hrvatskoj bi bila nešto kao olimpijska godina. Ako ništa druga jedan politčar bi završio tamo gdje mu je i mjesto na Jakuševcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije