Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPUŠTENA ORGANIZACIJA

Maras nakon drame u SDP-u: Zmajlović mi se nije htio javiti na telefon, a stajao sam uz njega

Maras odustao od kandidature za gradonačelnika Zagreba
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/4
28.01.2021.
u 22:17

Ponovno bio njegov branitelj na statutarnoj kada bi ga netko ponovno odlučio suspendirati, govori

Nakon što je SDP-ov Gordan Maras danas najavio odustanak od kandidature za gradonačelnika Zagreba, što je objavio na svom Facebook profilu, na istom je kanalu je i oštro kritirizao svog stranačkog kolegu Mihaela Zmajlovića koji je, čini se, glasao za njegovo raspuštanje.

- Pošto mi se Mihael Zmajlović ne želi javiti na telefon danas cijeli dan nakon što je odlučio glasati da me se raspusti, mogu mu samo reći da bi ponovno bio njegov branitelj na statutarnoj kada bi ga netko ponovno odlučio suspendirati, kazao je Maras.

- Bez obzira što me to puno koštalo u prošlom mandatu, kazao je.

Foto: Facebook screenshot

Komentara 17

IL
ilustrator
23:19 28.01.2021.

drug izdao drugara. ranjenog ga ostavi, namjerno.

RO
roland
23:25 28.01.2021.

Gordanu Marasu sve treba crtati! Prošle ga je godine Bernardić stavio na 6.mjesto, Grbin mu isto ne vjeruje! Uostalom, ako mu se Zmajlović nije htio javiti, mogao je nazvati Tatjanu Munižabu na HRT, ona bi mu objasnila!

BO
BoyX
04:44 29.01.2021.

Veliki karakter?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije