Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gotovo bolovanje

Lončar: 'Vučić ugrozio zdravlje jer radio mnogo, ne misleći na sebe, nego na Srbiju'

Aleksandar Vučić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
19.11.2019.
u 13:40

Vučić je danas objavio na društvenim mrežama da se vratio na posao nakon dvodnevne zdravstvene krize uzrokovane problemima sa srcem.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić objavio je danas na društvenim mrežama da se vratio na posao nakon dvodnevne zdravstvene krize uzrokovane problemima sa srcem

Vučić je od petka do ponedjeljka bio hospitaliziran na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) jer je, po riječima ministra zdravstva Zlatibora Lončara bio "životno ugrožen" zbog problema sa srcem.

Lončar je danas izjavio je da Vučićevo pogoršano zdravstveno stanje posljedica nagomilanog umora i izloženosti poslu. Liječnici preporučili da promijeni način života i redovito uzima terapiju.

Ministar nije propustio reći da je Vučić ugrozio zdravlje jer radio mnogo, ne misleći na sebe, nego na Srbiju

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar MADO
MADO
14:57 19.11.2019.

Zaboli nas za Vučića, gonite tog četnika iz naših života.

DU
Deleted user
15:25 19.11.2019.

"Vučić ugrozio zdravlje jer radio mnogo, ne misleći na sebe, nego na Srbiju" Buahahahahahahahahahaha, koji je to jezik. To nije ni srpski!

IV
ivanjoksimovic
19:50 19.11.2019.

Vi već danima o Vučićevom zdravlju, šta koji tabloid piše. Što ne napišete na primer da je u prošlom kvartalu rast BDPa Srbije bio 3.7% i da je projektovani rast BDPa u poslednjem kvartalu preko 5.5%. Ili na primer da će do decembra biti završen gasovod turski tok kroz Srbiju. Ili na primer da je Srbija upravo završila gradnju novog autoputa i da iduće godine započinje gradnju još 6 novih. Bavite se malo više ekonomijom a malo manje žutom štampom susedne države. Taj Vučić je počeo i iz frižidera da mi iskače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije