Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS U ZRAKU

Let Qatar Airwaysa pretrpio teške turbulencije: Ozlijeđeno šest putnika i šest članova posade

Foto: Pixabay
1/3
26.05.2024.
u 17:07

Zračna luka Dublin je objavila kako se trenutno ozlijeđenima pruža pomoć te da incident neće utjecati na rad aerodroma

Let QR107 Qatar Airwaysa, koji je stigao u Dublin nešto prije 13 sati po lokalnom vremenu, dočekale su hitne službe, uključujući aerodromsku policiju te vatrogasce i spasioce. 

Prema izvješću zračne luke Dublin, šest putnika i šest članova posade zadobilo je ozljede u incidentu radi snažnih turbulencija iznad područja Turske. Naime, zračna luka objavila je kako se trenutno ozlijeđenima pruža pomoć te da incident neće utjecati na rad aerodroma, piše CNN

Podsjetimo, prije samo nekoliko dana, na letu Singapore Airlinesa 104 putnika su ozlijeđena te je jedan muškarac koji je imao srčanih problema preminuo radi ozljeda dobivenih jakim turbulencijama. Let SQ321, na ruti iz Londona prema Singapuru, doživio je naglo spuštanje dok je letio na visini od 11 kilometara, prema podacima o praćenju leta. Nakon toga, zrakoplov je naglo porastao oko sto metara prije nego što je ponovno počeo padati i penjati se, što je trajalo približno jednu minutu.

POVEZANI ČLANCI:

FOTOGALERIJA Opasne su: Ovih 9 stvari nikada ne smijete raditi tijekom grmljavinskog nevremena

1/12
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar VargaiBoric
VargaiBoric
18:22 26.05.2024.

Klimatske promijene i Putin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije