Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urbani klub za viken

Let 3 i TBF na proslavi 10. rođendana MMC Kugle Koprivnica

MCC Kugla
Marijan Sušenj/PIXSELL
18.05.2012.
u 13:39

Kugla je nadaleko poznati klub koji okuplja urbanu publiku. Koncerti, izložbe i performansi samo su dio njihova bogatog sadržaja.

Koprivnički Multimedijski centar Kugla slavi svoj veliki jubilej, a kako bi rođendanska proslava svima ostala u dubokom sjećanju, danas i sutra održat će se uzbudljivi glazbeni festival pod nazivom “10 godina Kugle”. Večeras će u uvodnom dijelu nastupiti domaći bendovi Suho Grlo Nos i EPePe, a nakon njih na pozornicu dolaze legendarni Let 3 i beogradska grupa S.A.R.S. Subota je rezervirana za koprivničke hip-hopere Fil Tilena i RHS Coolektiv te grupu The Mushroom club, a šlag na torti bit će nastup splitskog TBF-a.

– Ovim festivalom želja nam je s vjernom publikom obilježiti deset godina promoviranja dobre glazbe i zanimljivih predstava, izložbi, performansa, instalacija, knjiga, filmova te kreativnih gostiju koji su svih ovih godina podržavali Multimedijski centar Kuglu – istaknuo je Spomenko Jurenec, voditelj programa u nadaleko poznatom koprivničkom klubu koji okuplja urbanu publiku, i dodao kako je Kugla putokaz da se kvalitetni kulturni sadržaji za mlade mogu organizirati i izvan velikih središta.

Ključne riječi

Komentara 1

GL
glaskc
14:19 18.05.2012.

Suho grlo nos je najbolji koprivnički bend. Raspalite dečki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije