Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krešo Beljak:

'Sve manja vjerojatnost za nove izbore, gledat ćemo mučenje 4 godine'

Krešo Beljak
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/5
09.05.2016.
u 23:33

Beljak je rekao da HSS nikad nije podržao premijera Tihomira Oreškovića

Čelnik HSS-a Krešo Beljak rekao je večeras na HTV-u da je svakim danom sve manja vjerojatnost da će doći do ponovljenih izbora, već da ćemo vjerojatno sljedeće četiri godine gledati mučenje. 

Beljak misli da je moguće da se SDP i HDZ dogovaraju, a rekao je i da HSS, koji je u vladajućoj Domoljubnoj koaliciji, nikad nije podržao premijera Tihomira Oreškovića.

- Ne kažem da ga sad ne podržavamo, ali ako jedna politička stranka podržava premijera, onda je red da joj predstavi svoj program - rekao je Beljak u Otvorenom.

Miroslav Šimić iz Mosta rekao je u istoj emisiji da Most priprema dva nacrta zakonskog prijedloga koji će sankcionirati sve neodgovorne zastupnike koji ne rade svoj posao.

- Kolege koji neće dolaziti u Sabor zarađivat će 3,5 do 4 puta manje nego danas - rekao je Šimić, koji je potvrdio da će porezni USKOK raditi kao i dosad. Šimić je izrazio sigurnost da će se pronaći rješenje za Imunološki zavod, kojem prijeti stečaj.

Ivan Vilibor Sinčić iz Živog zida rekao je da je stanje na hrvatskoj političkoj sceni veoma kaotično te da će podržati prijedloge Mosta o sankcioniraju zastupnika. Peđa Grbin iz SDP-a rekao pitao se "zašto predsjednica Grabar-Kitarović u poslanici građanima nije čestitala Dan Europe koji se ne obilježava slučajno baš danas". 

>> 'Orešković nema pojma o politici, vrijeme mu je da se vrati u Kanadu'

Komentara 34

NO
Norway
00:38 10.05.2016.

Beljo, slusati tebe je mucenje

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:33 10.05.2016.

Evo ga opet, čim mrak padne on krene švrljat po selu, malo čudno.....

DU
Deleted user
05:49 10.05.2016.

Ma komu ti se....? Ti i 95% drugih u saboru ne žeilite izbore jer ne želite da vam netko ugrozi 4 godine osiguranih 16 000 mjesačno i blebetanje na televiziji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije