Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNO-BIJELI SVIJET

Šokirala javnost – Kremom promijenila boju kože u samo sedam dana!

Whitenicious
Foto: Whitenicious
22.01.2014.
u 08:09

Pjevačica je kremu provjerila na sebi i tvrdi da je učinkovita. Cijena joj je 100 dolara

Nigerijsko-kamerunska pop-pjevačica Dencia izazvala je pravu buru komentara nakon što se u javnosti pojavila njezina reklama za kremu “Whitenicious” kojom se u samo tjedan dana, kako ističe, izbjeljuje koža. Pjevačica je uz reklamu priložila i svoje fotografije na kojima je vidljiva transformacija od zaista tamne boje kože do gotovo mliječno bijele, što je kod mnogih potaknulo sumnje da se radi o fotomontaži odnosno prijevari.

Istodobno, Denciji su stigle brojne negativne kritike sunarodnjaka koji su nezadovoljni time da se tamnoputa pjevačica odlučila “izbijeliti”.

Pjevačica i dalje tvrdi da je krema učinkovita te da je za tjedan dana uspjela ono što je Michael Jackson pokušavao godinama.

>> Umjetnost ili rasizam? Pogledajte fotografiju zbog koje se Abramovičeva supruga našla u središtu skandala!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije