Naslovnica Vijesti Hrvatska

Kosor: Oni koji seljacima daju kobasice obmanjuju ljude

Rješenje problema seljaka, najavila je Kosor, trebalo bi se iznaći sutra, najvjerojatnije kompenzacijama. Očekuje da će takvo rješenje biti prihvatljivo većini seljaka.
04. ožujka 2010. u 13:59 188 komentara 2 prikaza
kosor
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

– Oni koji obilaze seljake i nude im gorivo za dolazak u Zagreb, one političke elite koje obilaze seljake i donose im kobasice, nude im brda i doline, oni obmanjuju ljude – poručila je na početku sjednice Vlade premijerka Jadranka Kosor.

Kazala je kako neće biti povećanja iznosa ni po jednoj stavci u proračunu, a ako dođe do rebalansa, njime će se troškovi rezati, a ne povećavati. Rješenje problema seljaka, najavila je Kosor, trebao bi se iznaći sutra, najvjerojatnije kompenzacijama i premijerka očekuje da će takvo rješenje biti prihvatljivo većini seljaka.

Kosor je u uvodnom dijelu sjednice Vlade najavila i nove teške odluke. Ne precizirajući o čemu se radi, pozvala je sindikate i poslodavce da daju svoj doprinos te se nada istinskom socijalnom dijalogu. Istaknula je i kako Vlada nije u potpunosti kriva za krizu ni za gubitak dijela radnih mjesta.

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas

  • Savska:

    hajde malo biku crvenu krpu... Jaca nam sasvim pristojno izgleda,kaj ne rajo? jiiihhhaaa

  • -obrisani-:

    tito ne da ugasi svijetl,nego nek pusti vodu za svima nama

  • Pippo9:

    Nadam se da ce vlada sa seljacuima sklopiti odgovarajuci konsenzus za obje strane