Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DOBILA POZIVNICU

Kosor se požalila jer nije pozvana na ručak s Macronom: 'Ali tu je Dalić koji je izgubio od Francuske'

Jadranka Kosor
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/4
25.11.2021.
u 17:03

- Premijer Fillon bio je prvi francuski premijer koji je došao u RH. Potpisali smo Strateški sporazum, Deklaraciju i Akcijski plan o suradnji - napisala je Kosor

Jadranka Kosor osvrnula se na komentar da bivša hrvatska premijerka nije bila pozvana na ručak s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom, iako je prema mišljenju autorice objave Ivane Dragičević, inače novinarke N1 koja prati vanjsku politiku, trebala tamo biti.

- Koliko vidim Jadranka Kosor nije na svečanom ručku iako je s Françoisom Fillonom, tada premijerom potpisala prvi strateški sporazum Republike Hrvatske i Francuske - napisala je Dragičević.

- Točno. Premijer Fillon bio je prvi francuski premijer koji je došao u RH. Potpisali smo Strateški sporazum, Deklaraciju i Akcijski plan o suradnji. No, dobro. Na ručak je pozvan Zlatko Dalić koji je izgubio od Francuske 2018. u Moskvi - odgovorila je Kosor.

Podsjetimo, Emmanuel Macron boravio je u četvrtak u prvom službenom posjetu nekog francuskog predsjednika Hrvatskoj, donijevši sa sobom na potpis dokumente o kupoprodaji Rafalea i novom strateškom partnerstvu i podršku Hrvatskoj za šengenski prostor.

Na spomenutom ručku s Macronom stigli i uzvanici poput bivšeg hrvatskog izbornika nogometne reprezentacije Miroslava Ćire Blaževića i aktualnog Zlatka Dalića, zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića, bivšeg ministra turizma Garija Cappellija, zagrebačkog rektora Damira Borasa i još stotinu drugih.

 

>> VIDEO Dva borbena aviona preletila su iznad Zagreba 

Ključne riječi

Komentara 98

Avatar Mars
Mars
17:21 25.11.2021.

I nije Z.Dalić izgubio u Moskvi već je Z.Dalić napravio čudo dovevši Hrvatsku za vice prvaka svijeta u nogometu.

BL
blekpanther
17:15 25.11.2021.

Pa i Ćiro je pozvan i on je izgubio od Francuske, ali se nakad prva dama nezna gospodski ponašati, zavist ljubomora ili neki drugi vrag, Pa nju će pozvat Pahor a Dalića neće iako je izgubio od Slovenije! Sjedi Jadro,jedan!

AF
AfganistanskiHrvat
17:37 25.11.2021.

Gospođo a vi ste???????????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije