Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGAVAJTE UŽI CENTAR

VIDEO Gužve se stvaraju u centru Zagreba zbog posjeta Macrona, policija regulira promet

Foto: Dario Topić/Andrea Pavlović/Večernji list
1/10
25.11.2021.
u 14:36

U razdoblju između 9 i 13 sati očekuju se povremeni kratkotrajni prekidi u tramvajskom i autobusnom prometu prilikom prolaska štićene kolone, napisali su iz ZET-a

Velike gužve stvorile su se u centru Zagreba povodom posjeta francuskog predsjednika Emmanuela Macrona

Na Savskoj cesti od jutra su veliki zastoji u smjeru centra pa se neki automobili okreću i odlaze u drugom smjeru, a policija regulira promet.  

 Predsjednik se trenutno nalazi u hotelu Esplanade na radnom ručku, a ubrzo bi trebao krenuti prema zračnoj luci i tako završiti svoj posjet.  

Foto: Dario Topić

Osim zastoja automobila, desetak tramvaja nedaleko od Tehničkog muzeja ranije je također stajalo u koloni. 

Zastoj je bio i u Jurišićevoj ulici u smjeru Trga bana Jelačića, gdje je nekoliko tramvaja čekalo u koloni. 

Foto: Andrea Pavlović

Podsjećamo, iz ZET-a su ranije najavili veće gužve zbog službenog posjeta francuskog predsjednika Emmanuela Macrona zbog kojeg se preporučuje građanima da izbjegavaju uži centar. 

''Zbog dolaska strane delegacije, u četvrtak, 25. studenoga, od 8 do 14 sati bit će obustavljena autobusna linija 150 (Tuškanac garaža – Gornji Grad – Trg bana Josipa Jelačića), a u razdoblju između 9 i 13 sati očekuju se povremeni kratkotrajni prekidi u tramvajskom i autobusnom prometu prilikom prolaska štićene kolone'', napisali su. 

Ključne riječi

Komentara 2

20
2017
12:04 25.11.2021.

Gužva je bila kada su vatreni došli sa svjetskog .Ovo je normala.

CO
coky
11:38 25.11.2021.

Kad je tito bio u posjetu Zagrebu, nitko nije postavljao ovakva pitanja ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije