Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐIMURJE

Komunalni radnik razvrstavao otpad i pronašao rulnu bombu

PU međimurska
15.01.2021.
u 10:27

Još je u tijeku kampanja "Manje oružja, manje tragedija", koja omogućava dragovoljnu predaju eksplozivnih i ubojitih sredstava, bez sankcija

Djelatnik gradskog komunalnog poduzeća Pre-kom iz Preloga jučer je prilikom sortiranja metalnog otpada pronašao ručnu bombu M75, srećom bez inicijalnog sklopa i eksplozivnog punjenja.

Policijski službenik protueksplozijske zaštite preuzeo je bombu i pohranio ju u skladištu Policijske uprave međimurske do uništenja.

- Upozoravamo građane da oružje, streljivo i minsko-eksplozivna sredstva ne odlažu u smeće te da ih ne ostavljaju na otvorenom prostoru, u prirodi jer time ugrožavaju svoj i tuđe živote - kažu u PU međimurskoj i podsjećamo da je još uvijek u tijeku nacionalna preventivna kampanja "Manje oružja, manje tragedija", koja omogućava dragovoljnu predaju eksplozivnih i ubojitih sredstava, bez ikakvih sankcija.

Komentara 2

Avatar Cornelius
Cornelius
15:46 15.01.2021.

A da malo za promjenu zaposlite nekog ko ima bar osnovnu školu? Pa ne bi bilo ruLnih bombica.

PE
pepomacan
10:39 15.01.2021.

U majskim Poljanama kod saniranja kuća, radnici su naišli na oružje na tavanima 70 posto tavana!! "Slučajno" u Majskim Poljanama živi oko 70 posto Srbaa!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije