Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDALEKO OD VARAŽDINA

Kombajnirali pa u polju pronašli mrtvo tijelo, naložena obdukcija

kombajn
Damir Spehar/PIXSELL/Ilustracija
22.09.2022.
u 12:49

Na mjesto događaja izašla je mrtvozornica koja nije mogla utvrditi uzrok smrti, no pregledom tijela nije pronašla ozljede koje bi upućivala na kazneno djelo

U polju zvanom Grm kod Sesveta Ludbreških jučer oko 17 sati prilikom kombajniranja pronađeno je mrtvo tijelo. Na mjesto događaja izašla je mrtvozornica koja nije mogla utvrditi uzrok smrti, no pregledom tijela nije pronašla ozljede koje bi upućivala na kazneno djelo.

Policijski službenici na mjestu pronalaska tijela obavili su očevid, a tijelo je prevezeno na odjel patologije varaždinske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija i prepoznavanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije