Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s kolegama

Kolinda popila kavu na riječkom Korzu: Svjesna sam da će kampanja biti podla

kolinda grabar kitarović
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/8
16.08.2014.
u 13:39

HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu sa stranačkim kolegama popila je kavu na riječkom Korzu

Nakon što je jučer nazočila misi na Trsatu povodom blagdana Velike Gospe, Kolinda Grabar Kitarović danas je prošetala rodnom Rijekom.

HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu sa stranačkim kolegama popila je kavu na Korzu te je ponovila svoju izjavu kako poštuje odluku Ustavnog suda u vezi referenduma o ćirilici, no smatra kako je Vlada pogriješila nametnuvši dvojezične ploče. Izjavila je kako o tome treba razgovarati i s manjinama i većinskim hrvatskim narodom u Vukovaru te je dodala kako su Vukovarcima puno važnija egzistencijalna pitanja.

Istaknula je kako je svjesna da će kampanja biti podla, ali da se ona ničega ne boji.

Na novinarska pitanja o registraciji istospolnih parova u Hrvatskoj Grabar Kitarović je rekla da na homoseksualce gleda kao na susjede i prijatelje. - Jedina manjina koju priznajem je čovjek - zaključila je HDZ-ova predsjednička kandidatkinja.

>>Kolinda Grabar Kitarović: Prihvaćam odluku Ustavnog suda, ona se mora poštivati

Ključne riječi

Komentara 85

Avatar pretplatniik
pretplatniik
14:15 16.08.2014.

Svaki dan joj se stavlja odluka ustavnog suda u usta samo da Josipović ispadne manji komunist , antihrvat.Josipović i Pusić zajedno sa republikom Srbijom pokušavali su izbrisat tužbu za genocid u Vukovaru i ratnom odštetom.Da su imali još godinu dana uspjeli bi u svom iskrivljenom ideološkom zlonamjernom planu.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
14:46 16.08.2014.

Kolinda....naša buduća predsjednica..

Avatar TAJSAM
TAJSAM
19:32 16.08.2014.

U ovim komentarima je veliki dio provokatora koji nemaju ništa sa Hrvatskom. Pozdrav dobrim ljudima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije