Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljena

Kod trojice Slovenaca u Novalji našli tri grama marihuane

tarava
AFP
03.05.2010.
u 13:14

Protiv slovenskih državljana Prekršajnom sudu bit će podneseni optužni prijedlozi zbog prekršaja iz čl. 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

NOVALJA - Tijekom proteklog vikenda, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su tri zapljene opojnih droga.

Sve zapljene evidentirane su na području Novalje, i to kod trojice slovenskih državljana kod kojih je ukupno zaplijenjeno 3,2 g marihuane i 0,1 g amfetamina, tzv. speeda.

Protiv slovenskih državljana Prekršajnom sudu bit će podneseni optužni prijedlozi zbog prekršaja iz čl. 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

 

Ključne riječi

Komentara 5

SN
snopy
14:32 03.05.2010.

i kaj bu sad znjima,,, izgon iz Hr. i gotovo,,, steta za tintu i vrijeme potroseno na pisanje ove senzacionalne vijesti...... murjaci bolje da lovite one kaj pijani voze po novalji ........

BI
bizzwizz05
13:36 03.05.2010.

akcija neviđenih razmjera, 2 jointa i nešto kemije...i to biće pokraj ulaza u papayu prije partija... WTF ?!

Avatar wkwkwkwk
wkwkwkwk
14:38 03.05.2010.

to im je hrana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije