Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESTE LI GA VIDJELI?

Kod Sv. Ivana Zeline nestao Angel (16), policija moli građane da se jave ako imaju informacija

Slavonski Brod: Zbog ilegalnih migranata policija na brojnim punktovima uz prometnice provodi pojačani nadzor
Ivica Galovic/ PIXSELL
12.03.2024.
u 09:53

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192, poručuje policija

Jedan maloljetnik nedaleko od Sv. Ivana Zeline nestao je prije dva dana, izvijestila je policija te objavila njegove podatke na svojim stranicama registra nestalih osoba. Riječ je o 16-godišnjem Angelu Tarandeku koji je nestao ove nedjelje u Vrbovcu u Kolodvorskoj ulici te mu se otad gubi svaki trag.

Detalji njegova izgleda nisu navedeni, kao ni što je nosio na sebi u trenutku nestanka. Poznato je, međutim, kako se nestanak vodi u zagrebačkoj PU. 

"U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr", objavila je policija.

POVEZANI ČLANCI:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije