Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Visoka škola Edward Bernays

Karijera novinara i PR stručnjaka počinje već na prvoj godini studija

edward bernays
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
10.06.2015.
u 12:30

Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment prva je visokoobrazovna institucija u ovom dijelu Europe koja potpuno integrira komunikacijske studije i omogućava studentima cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću.

Više od 200 studenata i gotovo 90 predavača, među kojima su znanstvenici i dugogodišnji komunikacijski i medijski stručnjaci iz prakse, učinili su da Bernays u samo dvije godine svog djelovanja postane najveći studij komunikacija u RH. Bernaysove studijske programe, uz koje studenti stječu aktualna znanja uvijek primjenjiva na tržištu, upotpunjuje jedinstveni sustav prakse zahvaljujući kojem studenti već od prve godine studija imaju priliku surađivati s istaknutim komunikacijskim stručnjacima i stjecati praktično iskustvo u vodećim agencijama za odnose s javnošću i marketing, brojnim domaćim i inozemnim kompanijama, medijskim kućama i kulturnim institucijama.

Više od 60 partnerskih institucija širom je otvorilo svoja vrata Bernaysovim studentima omogućivši im da na samom početku svog obrazovanja rade kao novinari, upoznaju zadatke i dužnosti glavnih urednika te sudjeluju u osmišljavanju kreativnih kampanja i kreiranju imidža brojnih tvrtki, proizvoda, usluga i brendova. Upravo su zahvaljujući sustavu stručne prakse brojni studenti dobili priliku ostati raditi u instituciji u kojoj su je i počeli te su tako počeli graditi karijeru u odnosima s javnošću još na studiju.

Uz brojne institucije u Hrvatskoj, Bernaysovi studenti svoje praktične vještine i profesionalne kompetencije mogu stjecati i u inozemstvu na partnerskim Erasmus + učilištima u brojnim europskim zemljama. Na taj način, osim nadogradnje svojih znanja, stvaraju vrijedne kontakte i poznanstva zahvaljujući kojima ravnopravno konkuriraju kolegama iz drugih europskih zemalja na tržištu rada.

Dodatna vrijednost studija

Uz sustav obvezne studentske prakse, kvaliteta Bernaysovih studijskih programa dodatno je obogaćena mogućnošću učenja čak pet stranih jezika, posebnim Masterclass predavanjima na kojima gostuju vodeći domaći i regionalni komunikacijski stručnjaci te Bernays akademijom, tematskim radionicama na kojima studenti dodatno razvijaju vlastite komunikacijske vještine i pripremaju se za nastup na tržištu rada.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije