Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Kako će im ikad više dati lošu ocjenu? Zanijemio kada je vidio što su mu učenici priredili

Eric Ling (35) iz Rootstowna omiljeni je učitelj pa su njegovi učenici pokrenuli crowdfunding kampanju kako bi mu kupili novi automobil pošto je vozio stari kamionet koji mu je dao otac njegove supruge
05. lipnja 2020. u 18:23 3 komentara 17494 prikaza
Pogledajte galeriju 1/2

Malo je reći da je ostao u šoku 35-godišnji profesor ekonomije kada je vidio što su mu učenici poklonili nakon što se dva mjeseca nisu vidjeli zbog koronavirusa.

Proglašen herojem Plovio morem pa ugledao nešto neobično: Nije mogao vjerovati što je izvukao

Eric Ling (35) iz Rootstowna omiljeni je učitelj pa su njegovi učenici pokrenuli crowdfunding kampanju kako bi mu kupili novi automobil pošto je vozio stari kamionet koji mu je dao otac njegove supruge.

Supruga Shanna Ericu je stavila povez na oči o odvela ga u tvrtku koja prodaje automobile gdje ga je dočekalo iznenađenje. Ispred sebe ugledao je stotinjak učenika i Hondu Civic iz 2017. godine vrijednu 17.000 dolara.

Bez imalo srama Više je to neće tražiti: Zamolili je da stavi masku na lice, ona zgrozila postupkom

– Mislio sam da će me iznenaditi  djecom. Kada sam vidio automobil, trebala mi je minuta da shvatim. Učitelji ovdje nemaju inače takav utjecaj. Dobijemo možda e-mail ili kartu, no automobil simbolizira jako puno ljubavi – rekao je 35-godišnji učitelj.

Prepričao je kako je oduvijek vozio stare automobile jer je bio jedan od osmero djece u obitelji pa si nikad nije mogao priuštiti novi. Inače, učitelji u javnim školama u Ohiu zarađuju 21.000 dolara godišnje zbog čega malo tko može voziti novi automobil.

Pratimo li ishode?
Građani žele znati koje bolnice imaju najbolje ishode liječenja
  • ajdemipopusi:

    Otac njegove supruge, kod nas za to postoji jedna rijec, punac ili tast.

  • Tomosan:

    Podaci iz 2017-2018 govore da je prosječna plaća za učitelje 58000 dolara, a kako si i rekao ispod 40000 nema nitko(puno radno vrijeme). Ovo je lijepa gesta, ali nisam siguran koliko je moralno opravdana kada znamo koliko djece i ljudi ... prikaži još! gladuje u svijetu.

  • andro:

    Srednja placa ucitelja u Ohio je $56000 a pocetna nije nikada ispod $40000. Ovaj moze imati $21000 samo ako radi par time ili uskace na zamjenama.