Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRO UNUM

Lijepa gesta: Prijatelji Dragana Primorca u Hrvatsku poslali na tisuće maski i rukavica

Foto: Večernji list
30.03.2020.
u 21:15

Donacija je putem humanitarne udruge Cro Unum došla iz Rusije od suradnika i prijatelja prof.dr. Dragana Primorca, a tim Specijalne bolnice Sv. Katarine je koordinirao sve aktivnosti.

Potpora Hrvatskoj stiže sa svih strana, a danas je zdravstvenim institucijama u Zagrebu i Zaboku donirano više od 20.000 rukavica, 8 000 kaljača, 3000 kapa, 1000 maski i drugog potrošnog materijala.

Donacija je putem humanitarne udruge Cro Unum došla iz Rusije od suradnika i prijatelja prof.dr. Dragana Primorca, a tim Specijalne bolnice Sv. Katarine je koordinirao sve aktivnosti.

Hrvatska humanitarna udruga Cro Unum, okuplja predstavnike sportskog, kulturnog, političkog i poslovnog svijeta u Hrvatskoj, kojima je cilj razvijati uzajamnu solidarnost te pomagati onima kojima je to najpotrebnije.

Članovi udruge CRO UNUM do sada su sudjelovali u organizaciji niz velikih humanitarnih akcija u RH poput «Od srca» na prepunom splitskom Poljudu 2007. godine u čast poginulih kornatskih vatrogasaca,  humanitarno sportsko – glazbenog spektakla u Varaždinu “Srcem za znanje” 2008. godine u svrhu prikupljanja sredstava za početak rada Nacionalne  zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu, humanitarnoj akciji za djecu obitelji Božić 2008. godine koja su ostala bez oba roditelja, humanitarnoj akciji  “Naš mali svijet” koja je imala za cilj prikupiti sredstva za dnevnu dječju bolnicu za djecu KBC-a Split gdje je na splitskom Poljudu pred 15 tisuća gledatelja održan koncert i revijalna utakmica između istaknutih talijanskih i hrvatskih osoba iz društvenog, političkog, sportskog i kulturnog života.

Ključne riječi

Komentara 2

ZD
ZdravkoRebic
21:50 30.03.2020.

Hvala svim divnim ljudima koji su uvijek uz Hrvatsku.

BA
Barbasmora
21:26 30.03.2020.

Sta bi bilo sa nama da nemamo ljudi u razvijenim civilizacijama koji nama doniraju...cime bi se HDZ hvalia!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije