Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije je bilo od subote

Majka nestale 17 -godišnjakinje: Našli smo je, dobro je

Esmeldina Vuković
Facebook
13.07.2021.
u 10:57

U srijedu ujutro, majka Patricija objavila je na Facebooku kako su Esmeldinu pronašli i da je dobro

Majka Esmeldine Vuković javila je da su pronašli njezinu 17-godišnju kći. U srijedu ujutro, majka Patricija objavila je na Facebooku kako su Esmeldinu pronašli i da je dobro, javlja 24sata.

"Dragi prijatelji! u subotu sam se zadnje čula sa kćeri svojom,radila je do 21,30...u 22h sam zvala ju,mobitel je isključen...čekala na autobusom da je pokupim doma, nije došla ni sa jednim kao sto je znala doći...od subote se nije javila nit sto znamo,ako je tko vidi neka javi policiji,ili meni...0916155420 !Kćeri moja ako ovo čitaš javi se majci bratu i sestri...Molim vas djelima te slike objavi...Zadnje je radila u Zagrebu na Britanskom trgu,a kući je trebala doći u Donja Zelina....", napisala je majka na Facebooku uz objavu fotografije a objava je u međuvremenu obrisana.

Na stranici Nestali.hr. je objavljeno da je Esmeldina Vuković visoka 160 cm, ima kestenjastu kosu kao i oči, srednje je tjelesna građe a u trenutku nestanka imala je bijelu majicu, zelene hlače i roze tenisice. 

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar horuk
horuk
09:30 13.07.2021.

Lijepa djevojka, nadam se da nije ucinila neku glupost koje 17godisnjakice vole raditi. Odrugome ne zelim ni spekulirati.

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
09:32 13.07.2021.

Šta te dica mogu izludit, nitko ne može.... nadajmo se da su samo lude godine

TA
Tackrla
18:26 13.07.2021.

Zaigrala se curica, hoce to u tim godinama :) Ajd hvala bogu da se vratila ziva i zdrava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije